Gáspár Laci énekes közösségi oldalán mutatta meg kidolgozott felsőtestét

Forrás: Instagram/gasparlaci -
izom Valentin-nap Gáspár Laci edzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci Valentin-nap alkalmából mutatta meg követőinek a közösségi oldalán, hogy már nem az a mackós énekes, aki annak idején megkapta az Év férfi hangja díjat.

Kockás has, kidolgozott test - ezzel találta szembe magát az, aki Gáspár Laci Instagram oldalára tévedt a szerelmesek ünnepén. Az énekes ugyanis egy fürdőben készült félmeztelen képpel kívánt - valószínűleg hölgy - követőinek boldog Valelentin-napot.

A hozzászólók többsége pozitívan nyilatkozik Gáspár Laci testének változásáról, azonban akadnak olyanok, akik szerint még van min gyúrni egy kicsit.

Lara Flynn Boyle az autójában húzott meg egy whiskys üveget, arcát alig lehet felismernihttp://www.life.hu/sztarok/20180216-lara-flynn-boyle-az-autojaban-huzott-meg-egy-whiskys-uveget-arcat-alig-lehet-felismerni.htmlBeült autójába és üvegből vedelte a whisky-t Lara Flyn Boyle, a Twhin Peaks sorozat sztárja. A lesifotókon alig lehet felismerni plasztikai műtétei miatt. TV + Sztárok--Hódi Pamela lehet, hogy újra szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-hodi-pamela-lehet-hogy-ujra-szerelmes.htmlHódi Pamela ugyan nem azért vendégeskedett a Mokkában, hogy esetleges új szerelméről beszéljen, de a műsorvezetőknek egyből feltűnt a boldogsága, és rákérdeztek ennek okára! TV + SztárokOrigoRodrigo Alves, az élő Ken baba már nem ismeri fel saját arcát a tükörbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-rodrigo-alves-az-elo-ken-baba-mar-nem-ismeri-fel-sajat-arcat-a-tukorben.htmlAz élő Ken babaként ismert Rodrigo Alves legutóbb 4 bordáját vetette ki, és úgy tűnt, elégedett azzal a külsővel, amit megálmodott magának. Most azonban azt javasolta Lauren Goodgernek, ne kövesse a példáját. TV + Sztárok--Csobot Adél és Istenes Bence szerint rendben van a meztelenség a gyerek előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180216-csobot-adel-es-istenes-bence-szerint-rendben-van-a-meztelenseg-a-gyerek-elott.htmlTöbbször posztolt már gyermekükkel közös meztelen képet Csobot Adél és Istenes Bence. Most elmondták a véleményüket a családi pucérkodásról, Istenes Bence apja és egy gyermekpszichológus is megszólalt. TV + Sztárok--Viaszbaba: a színésznő volt szerelme küzd az igazáért, hogy ne kerüljön börtönbehttp://www.life.hu/sztarok/20180216-viaszbaba-a-szineszno-volt-szerelme-kuzd-az-igazaert-hogy-ne-keruljon-bortonbe.htmlA leszbikus magyar színésznő beperelte egykori szerelmét, de Krencsey Hella nem adja fel. Leszögezte, küzdeni fog az igazáért, mert nem akar félelemben élni. TV + SztárokOrigoKiderült, miért nincs még sírköve Sztankay Istvánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-kiderult-miert-nincs-meg-sirkove-sztankay-istvannak.htmlHárom és fél évvel ezelőtt hunyt el Sztankay István, ám sírköve a mai napig nincs. Most kiderült, mi az oka ennek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.