Közleményben tudatták, válnak. Vége Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságának

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
házasság válás Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két évvel ezelőtt is lehetett olvasni arról, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága közel sem a legboldogabb. A pár 2015-ben egy titkos ceremónián kelt egybe, de nagyon hamar jelentkeztek az első problémák: arról lehetett olvasni, hogy Theroux nagyon elfoglalt, Jennifer pedig magányos. A hírek szerint dolgoztak a házasságuk megmentésén, de nem sikerült. 

„Hogy megelőzzünk mindenféle találgatást, úgy döntöttünk, hogy bejelentjük a különválásunkat. A döntést közösen, teljes békében hoztuk meg a tavalyi év végén. Legjobb barátok vagyunk, akik eldöntötték, hogy párként nem működnek tovább, de a barátságukat folytatják a jövőben is. Alap esetben ezt egymás között rendeznénk le, de nem akarunk lehetőséget adni a bulvárnak, hogy spekulációkat indítson el, ezért egyenesen szerettük volna tudatni az igazat. Amit a jövőben leírnak rólunk, és nem egyenesen tőlünk származik, biztosan kitaláció. Mindenekelőtt pedig, szeretnénk megtartani az egymás iránt érzett mély tiszteletet és szeretetet" - idézi a közleményt a Daily Mail.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Az Év Sportolója díjról és az apaságról beszélt Michelisz Norberthttp://www.life.hu/sztarok/20180214-ev-sportoloja-dijrol-es-az-apasagrol-beszelt-michelisz-norbert.htmlMichelisz Norbert vehette át a Nemzeti Versenysport Szövetségtől az Év Sportolója elismerést. Az autóversenyző a Life.hu-nak elmondta, miért is olyan fontos számára ez a díj, de természetesen téma volt Norbi kislánya, aki a hetekben lesz 1 éves. Norbi elárulta, milyen apukának tartja magát, és mit fog ahhoz szólni, ha majd a gyermeke is az autósport felé kacsintgat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegmutatta 7 évvel fiatalabb focista párját, Laczkó Zsoltot Görög Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180211-megmutatta-7-evvel-fiatalabb-focista-parjat-laczko-zsoltot-gorog-zita.htmlElőször jelent meg együtt celebeseményen Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt. TV + Sztárok--Hatalmasat buliztak a Story Gála résztvevőihttp://www.life.hu/sztarok/20180211-hatalmasat-buliztak-a-19-story-gala-resztvevoi.htmlA Story Gála legélvezetesebb része mindig a díjkiosztó után következő parti. Ott minden celeb és meghívott - a vérmérsékletének megfelelően - elengedheti magát: ehetnek, ihatnak, táncolhatnak. Így történt ez a 19. gálán is, nézzétek meg a képgalériánkat! TV + Sztárok--Vörös miniben jött a Story Gálára Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-voros-miniben-jott-a-story-galara-rubint-reka-schobert-norbival.htmlRubint Réka és Schobert Norbi, ha csak tehetik, részt vesznek a Story Gálán. TV + SztárokOrigoStory Gála: ÉNB Lalit lenyűgözték a melltartó nélküli nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-enb-lalit-lenyugoztek-a-melltarto-nelkuli-nok.htmlAhogy általában, ÉNB Lali idén is részt vett a Story Gálán. A Life.hu-nak elmondta, hogy miért öltözött úgy, ahogy, és azt is elárulta, hogy nagyon tetszik neki, hogy egy csomó hölgy nem visel melltartót a partin. TV + Sztárok--Story Gála 2018: Ők a díjazottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-2018-ok-a-dijazottak.htmlIdén 19. alkalommal rendezik meg a magyar celebvilág legfontosabb eseményét a Story Gálát a budapesti Corinthia Grand Hotelben, amelynek a háziasszonya Liptai Claudia, a házigazdája pedig a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs. Ahogyan az elmúlt években, úgy idén is az magazin olvasói és egy szakmai kuratórium döntenek arról, hogy kik kapják meg a díjakat. A Story Gála kuratórium tagjai 2018-ban: Udvaros Dorottya, Rózsa György, Pataki Ági, Kovács Katalin, Balázs Fecó és Kolossváry Balázs. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.