Nem várt fordulat: Alekosz kivonul a médiából

Forrás: TV2 -
média Alekosz bejegyzés valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz kivonul a médiából: a hírt ő maga tette közzé a közösségi oldalon.

Alekosz mindig tud újat mondani, de friss bejegyzésével ezúttal még a rajongóit is meghökkentette. Kijelentette ugyanis, hogy ezentúl nem szeretne közszereplő lenni és interjúkat sem fog adni a jövőben.

Kérem, hogy az elkövetkezendő időszakban, a felém és nekem szánt megkereséseiket, ajánlataikat, fölajánlásaikat, ami a közéleti szereplő mivoltomra irányulna, visszatartani szíveskedjenek, mert azt a bejelentésem okán, illetve a hivatalom fundamentumánál fogva, vissza kell utasítanom. Közéleti szereplő státuszomat, ezennel határozatlan időre fölfüggesztem." – idézi Alekoszt a Ripost.

Az egykori valóságshow-szereplő, akineka barátnője hatalmas botrányt okozott decemberben, bejegyzésében az első Magyar Médiacsendőrnek kiáltotta ki magát. Hogy ez pontosan mit jelent, nem derült ki a kissé zavaros szövegből.

Alekosz kivonul a médiából Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.