Sztárok, akik megjósolták saját halálukat: Jonh Lennontól Jimi Hendrixig

Tupac Shakur halál Jonh Lennon Jimi Hendrix Jim Morrison Kurt Cobain
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb ember gondolni sem szeret arra, hogy egyszer eljön az elmúlás ideje, ezek a sztárok viszont nemhogy féltek volna a haláltól, megjósolták saját végüket. John Lennon, Jimi Hendrix és még sok nagy legenda már életében tudta, hogy fog eljönni a vég.

Tupac Shakur

Tupac Shakur Forrás: Getty Images/Tim Mosenfelder

Sok a rejtély a rapper halála körül, az igazságot azonban ő már azelőtt tudta, mielőtt bekövetkezett volna. Sejtését nem tartotta meg magának, egyik dalszövegében megírta, hogyan lesz vége az életének. I" been shot and murdered" - szól a szöveg, ami annyit tesz, hogy lelőnek és meggyilkolnak.

John Lennon

John Lennon Forrás: AFP

Az egész világot sokkolta John Lennon halála, de a zenészt talán nem lepte meg annyira. Ő szintén az egyik dalszövegében osztotta meg a világgal, hogy meg fog halni, bár kevésbé Tupacnél sejtelmesebben fogalmazott: "Living on borrowed time, without a thought for tomorrow" - írta, ami annyit tesz, hogy csak kölcsönzi az idejét, és nem gondol a holnapra.

Kurt Cobain

Kurt Cobain Forrás: Getty Images

Kurt Cobain 14 évesen nemcsak halálát, hanem életének alakulását jósolta meg, egyik osztálytársának pedig el is mesélte, hogy mi lesz a sorsa. Azt mondta, egy napon szupersztár zenész lesz, gazdag és híres, majd a csúcson öngyilkos lesz.

Jimi Hendrix

Forrás: AFP

Jimi Hendrix állítólag 5 évvel a halála előtt írta meg saját balladáját, mely csak a halála után jelent meg. Ezzel a dallal emlékeztek a zenészre, aki pontosan tudta, hogy mi lesz a sorsa. "Five years, this he said / He's not gone, he's just dead" - írta a dalban Jimi, amiben tulajdonképpen előre megjósolta, hogy öt év múlva meg fog halni.

Jim Morrison

Jim Morrison Forrás: Northfoto/Douglas Kent Hall/ZUMA Pres

Miután Janis Joplin és Jimi Hendrix sajnos elsőkként csatlakoztak a 27-es klubhoz, azaz azokhoz a zenészekhez, akiket 27 évesen ragadott el a halál, Jim Morrison megjósolta saját halálát. Miközben barátjával italozott, csak annyit mondott: "Épp a harmadikkal iszol". A Doors együttes énekese egy évvel később 27 évesen máig tisztázatlan körülmények között meghalt.

Hódi Pamela lehet, hogy újra szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-hodi-pamela-lehet-hogy-ujra-szerelmes.htmlHódi Pamela ugyan nem azért vendégeskedett a Mokkában, hogy esetleges új szerelméről beszéljen, de a műsorvezetőknek egyből feltűnt a boldogsága, és rákérdeztek ennek okára! TV + SztárokOrigoRodrigo Alves, az élő Ken baba már nem ismeri fel saját arcát a tükörbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-rodrigo-alves-az-elo-ken-baba-mar-nem-ismeri-fel-sajat-arcat-a-tukorben.htmlAz élő Ken babaként ismert Rodrigo Alves legutóbb 4 bordáját vetette ki, és úgy tűnt, elégedett azzal a külsővel, amit megálmodott magának. Most azonban azt javasolta Lauren Goodgernek, ne kövesse a példáját. TV + Sztárok--Csobot Adél és Istenes Bence szerint rendben van a meztelenség a gyerek előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180216-csobot-adel-es-istenes-bence-szerint-rendben-van-a-meztelenseg-a-gyerek-elott.htmlTöbbször posztolt már gyermekükkel közös meztelen képet Csobot Adél és Istenes Bence. Most elmondták a véleményüket a családi pucérkodásról, Istenes Bence apja és egy gyermekpszichológus is megszólalt. TV + Sztárok--Viaszbaba: a színésznő volt szerelme küzd az igazáért, hogy ne kerüljön börtönbehttp://www.life.hu/sztarok/20180216-viaszbaba-a-szineszno-volt-szerelme-kuzd-az-igazaert-hogy-ne-keruljon-bortonbe.htmlA leszbikus magyar színésznő beperelte egykori szerelmét, de Krencsey Hella nem adja fel. Leszögezte, küzdeni fog az igazáért, mert nem akar félelemben élni. TV + SztárokOrigoKiderült, miért nincs még sírköve Sztankay Istvánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-kiderult-miert-nincs-meg-sirkove-sztankay-istvannak.htmlHárom és fél évvel ezelőtt hunyt el Sztankay István, ám sírköve a mai napig nincs. Most kiderült, mi az oka ennek. TV + Sztárok--Nem várt fordulat: Alekosz kivonul a médiábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-nem-vart-fordulat-alekosz-kivonul-a-mediabol.htmlAlekosz kivonul a médiából: a hírt ő maga tette közzé a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.