Ábel Anita egy tetováló szalonból szelfizett: fotó

Ábel Anita szelfi tetoválóművész tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka pillanatok egyike: Ábel Anita egy tetoválószalonból lőtt szelfit.

Vajon mit tetováltatott magára a színésznő, Ábel Anita? Egy tetoválószalonból posztolt szelfit, a sztárok egyik legnépszerűbb tetoválóművélszével, Urbán Katával.

Azt sajnos nem tudni, milyen lett a tetkó, reméljük, hamarosan arról is láthatunk majd fotót.

Végre itthon ❤️✌️❤️ @urbantattoo #tattoogirl #imádomamunkáit #humor #jolvagyok #actresslife #szeretet

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akik megjósolták saját halálukat: Jonh Lennontól Jimi Hendrixighttp://www.life.hu/sztarok/20180216-sztarok-akik-megjosoltak-sajat-halalukat-jonh-lennontol-jimi-hendrixig.htmlA legtöbb ember gondolni sem szeret arra, hogy egyszer eljön az elmúlás ideje, ezek a sztárok viszont nemhogy féltek volna a haláltól, megjósolták saját végüket. John Lennon, Jimi Hendrix és még sok nagy legenda már életében tudta, hogy fog eljönni a vég. TV + SztárokOrigoTitokzatos argentin férfival bobozik Vajna Timi Aspenbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-titokzatos-argentin-ferfival-bobozik-vajna-timea-aspenben.htmlMiután Andy Vajna a Story Gálán asszisztensével jelent meg, Vajna Timi az Instagramon kommentálta a történteket. Később arról posztolt, hogy mennyire magányosnak érzi magát Valentin napon, majd a Facebookon vallott szerelmet férjének. Most azonban egészen más hangulatú képet töltött fel Instagramjára, amelyen egy férfival bobozik Aspenben. TV + SztárokOrigoJennifer Anistont Pharrell Williamsnek adott bizalmas csókot, pedig még el sem válthttp://www.life.hu/sztarok/20180216-jennifer-anistont-pharrell-williams-nek-adott-bizalmas-csokot-pedig-meg-el-sem-valt.htmlJennifer Aniston és Justin Theroux még csak most jelentették be válásukat, a színésznőt máris más férfi karjaiban látták: Pharrell Williams lehet az új kiszemelt? TV + SztárokOrigoSchobert Norbi és Rubint Réka Párizsban töltötte a Valentin-napothttp://www.life.hu/sztarok/20180216-schobert-norbi-es-rubint-reka-parizsban-toltotte-a-valentin-napot.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka nem elégedtek meg egy átlagos Valentin-napi vacsorával, Párizsba utaztak. TV + Sztárok--Stohl András levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-megmutatta-emberi-oldalat-stohl-andras-meghato-amit-tett.htmlÉrzelmes jelenetnek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik hétvégén ott voltak Pécsett a Mamma Mia! színházi előadáson. Stohl András a fináléban levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójához. TV + SztárokOrigoMajka egy applikáció segítségével 20 évvel megfiatalította Tilláthttp://www.life.hu/sztarok/20180216-majka-egy-applikacio-segitsegevel-20-evvel-megfiatalitotta-tillat.htmlNem mindennapi, hogy néz ki Till Attila azon a fotón, melyen Majka 20 évesre varázsolta egy applikáció segítségével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.