Berki Krisztián végre bevallotta: szerelmes - videó

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
videó szerelem vallomás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta megy a találgatás, tényleg van-e új kapcsolata Berki Krisztiánnak. Most végre ő maga árulta el, hogy igen.

Berki Krisztián jó ideje nem alkot egy párt gyereke édesanyjával, Hódi Pamelával. A pletykák is hamar szárnyra kaptak: Berkinek új barátnője van, akit Eszternek hívnak. A reality sztár nem erősítette meg a hírt egészen mostanáig.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Közösségi oldalán tett közzé egy videót, amit egy titkozatos hölgy készített síelés közben: ebben a videóban vallotta be a celeb, hogy bizony ő

szerelmes

és a szeretett nő kedvéért még egy veszélyes pályát is bevállalt a csúszásra. Ahol pórul is járt, ugyanis elhagyta az egyik sílécét.

Luxus Vasvári Vivien kitiltotta a gyerekeket az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-vasvari-vivien-kitiltotta-a-gyerekeket-az-eskuvojerol.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja elárulta, hogy saját gyerekein kívül egyetlen egy gyerek sem vehet részt az esküvőn, mert úgy nem lenne jó a buli.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szívesen vezetne egy beszélgetős talkshow-thttp://www.life.hu/sztarok/20180217-demcsak-zsuzsa-szivesen-vezetne-egy-beszelgetos-talkshow-t-elarulta.htmlDemcsák Zsuzsa öt hónappal ezelőtt vonult vissza a televíziózástól, botrányosra sikerült interjúja miatt. Azóta alig hallani róla. A napokban derült ki, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, de elárulta azt is, mik a jövőbeli tervei. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham segít Eva Longoriának a szülésnél http://www.life.hu/sztarok/20180217-victoria-beckham-segit-eva-longorianak-a-szulesnel.htmlVictoria Beckham és Eva Longoria legendás barátsága senki előtt sem titok. Most pedig az is kiderült, hogy az egykori Spice Girl segít majd barátnőjének a szülésnél.TV + Sztárok--Hajdú Péter szerint Sarka Kata magasra tette a lécet, nehéz lesz megugranihttp://www.life.hu/sztarok/20180217-hajdu-peter-szerint-sarka-kata-magasra-tette-a-lecet.htmlHajdú Péter és Sarka Kata házassága már hosszú ideje véget ért, ám a tévés még mindig nagyon szépen fogalmaz exfeleségével kapcsolatban. Ezt mondta.TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy dallal kért segítséget egy idős asszony: Zámbó Krisztián nagyon büszkehttp://www.life.hu/sztarok/20180217-zambo-jimmy-dallal-kert-segitseget-egy-idos-asszony-zambo-krisztian-nagyon-buszke.htmlAz Országos Mentőszolgálat nem mindennapi segélykérésről adott hírt: egy idős asszony maximum hangerőre tekert Zámbó Jimmy számmal kért segítséget, miután elesett. Másfél órán keresztül szakadatlanul szólt a „Nézz le rám, ó Istenem" című dal: gyanús lett a szomszédoknak. TV + Sztárok--Cseke Katinka két évig élt együtt Pindroch Csabávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-ket-evig-elt-egyutt-pindroch-csabaval-cseke-katinka.htmlCseke Katinka aztán tudja, hogyan kell meglepetéseket okozni: nemrég egy műsorban bevallotta, hogy két évig együtt élt Pindroch Csabával. Mindenkinek leesett az álla. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.