Diana exszeretője, James Hewitt lenne Harry herceg igazi apja?

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
Diana James Hewitt Károly herceg apa Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg nem igazán hasonlít Károlyra, ezért indultak el pletykák arról, hogy nem is ő az igazi apja. Sokan úgy vélik, Diana volt szeretője, James Hewitt Harry egyik szülője, erről nyilatkozott most a hercegnő egykori komornyikja. 

Évek óta pletykálnak arról, hogy Harry herceg valójában nem Károly fia. Miután ugyanis nem volt valami boldog Diana és a herceg házassága, a hercegné más karjaiban keresett vigaszt, de Károly sem volt különb. Mivel nem voltak egymáshoz hűségesek, sokan hiszik, hogy Harry herceg valójában a palota lovaskapitányának a gyermeke, akivel Diana sok éven át csalta Károlyt.

Valóban Károly herceg Harry apja Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az egykori komornyik, Paul Burrell most megszólalt erről a híresztelésről, és úgy döntött, egyszer és mindenkorra tisztázni akarja ezt a pletykát, ezért elmondta az igazságot. „Ő nem ismerte James Hewitt-tot, amikor Harry megszületett. Ez a tény" – árulta el az egykori komornyik. Remélhetőleg ezzel sikerül megállítania a pletykákat.

Aradi Balázs, a Barátok közt sztárja hajéktalan lett: elárulta, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-aradi-balazs-a-baratok-kozt-sztarja-hajektalan-lett-elarulta-miert.htmlHajléktalanként, egy kuka mellett áll Aradi Balázs: erről posztolt fotót a Barátok közt színésze, amely egy korábbi forgatáson készült. A sorozatban vált egy rövid időre hajléktalanná az RTL Klub sztárja. TV + SztárokOrigoÁbel Anita egy tetováló szalonból szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-abel-anita-egy-tetovalo-szalonbol-szelfizett-foto.htmlRitka pillanatok egyike: Ábel Anita egy tetoválószalonból lőtt szelfit. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNádai Anikó szerelmes üzenettel köszöntötte szerelmét, VV Auréliót: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-nadai-aniko-szerelmes-uzenettel-koszontotte-szerelmet-vv-aureliot-foto.htmlLe sem tagadhatná Nádai Anió, mennyire belezúgott VV Aurelióba. Bár a szerelmesek kapcsolatát már az elején kikezdték a rajongók, ők minden nap bizonyítják, mennyire szeretik egymást. Ezúttal Anikó köszöntötte kedvesét.TV + SztárokOrigoTitokzatos argentin férfival bobozik Vajna Timi Aspenbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-titokzatos-argentin-ferfival-bobozik-vajna-timea-aspenben.htmlMiután Andy Vajna a Story Gálán asszisztensével jelent meg, Vajna Timi az Instagramon kommentálta a történteket. Később arról posztolt, hogy mennyire magányosnak érzi magát Valentin napon, majd a Facebookon vallott szerelmet férjének. Most azonban egészen más hangulatú képet töltött fel Instagramjára, amelyen egy férfival bobozik Aspenben. TV + SztárokOrigoStohl András levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-megmutatta-emberi-oldalat-stohl-andras-meghato-amit-tett.htmlÉrzelmes jelenetnek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik hétvégén ott voltak Pécsett a Mamma Mia! színházi előadáson. Stohl András a fináléban levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójához. TV + SztárokOrigoCsak néhány vörös rózsa takarja Paris Hilton testét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-csak-nehany-voros-rozsa-takarja-paris-hilton-testet-video.htmlElkészült Paris Hilton új dala, amelynek klipjében az énekesnő szinte teljesen meztelenül látható. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.