Hajdú Péter szerint Sarka Kata magasra tette a lécet, nehéz lesz megugrani

Sarka Kata vallomás Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata házassága már hosszú ideje véget ért, ám a tévés még mindig nagyon szépen fogalmaz exfeleségével kapcsolatban. Ezt mondta.

Hajdú szerint nagyon nehéz lesz olyan párt találnia, aki méltó utódja Sarka Katának.

Sarka Kata, és Hajdú Péter az esküvőjükön Forrás: Facebook/Hajdú Péter

"Katával közel tíz évet voltunk együtt, magasan van a léc, és nem csak a külseje miatt" - mondta a Hot! Magazinnak a tévés.

Tornóczky Anita meglepő kijelentést tett: kasztrálná az állatkínzókathttp://www.life.hu/sztarok/20180217-tornoczky-anita-meglepo-kijelentest-tett-kasztralna-az-allatkinzokat.htmlTornóczky Anita keményen elmondta véleményét az állatkínózkról és a nemi erőszakot elkövetőkről: kasztráltatná az összeset.TV + Sztárok--Több millióval tartozott VV Fanni gyilkosa: ez lehet az okhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-tobb-millioval-tartozott-vv-fanni-gyilkosa.htmlTovábbra is csak találgatják, miért gyilkolhatták meg Novozánszki Fannit, de egy újabb részlet választ adhat erre a kérdésre. Azt feltételezik, hogy pénz miatt végeztek a lánnyal, ráadásul egy eddig nem ismert szereplő is képbe került. TV + Sztárok--Cseke Katinka két évig élt együtt Pindroch Csabávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-ket-evig-elt-egyutt-pindroch-csabaval-cseke-katinka.htmlCseke Katinka aztán tudja, hogyan kell meglepetéseket okozni: nemrég egy műsorban bevallotta, hogy két évig együtt élt Pindroch Csabával. Mindenkinek leesett az álla. TV + SztárokOrigoÁbel Anita egy tetováló szalonból szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-abel-anita-egy-tetovalo-szalonbol-szelfizett-foto.htmlRitka pillanatok egyike: Ábel Anita egy tetoválószalonból lőtt szelfit. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSztárok, akik megjósolták saját halálukat: Jonh Lennontól Jimi Hendrixighttp://www.life.hu/sztarok/20180216-sztarok-akik-megjosoltak-sajat-halalukat-jonh-lennontol-jimi-hendrixig.htmlA legtöbb ember gondolni sem szeret arra, hogy egyszer eljön az elmúlás ideje, ezek a sztárok viszont nemhogy féltek volna a haláltól, megjósolták saját végüket. John Lennon, Jimi Hendrix és még sok nagy legenda már életében tudta, hogy fog eljönni a vég. TV + SztárokOrigoSophia Vegas négy bordáját vetette ki, ezért az USA-ba kellett utazniahttp://www.life.hu/sztarok/20180216-sophia-vegas-negy-bordajat-vetette-ki-ezert-az-usa-ba-kellett-utaznia.htmlAz kis derékméretéről is ismert Sophia Vegast kapták lencsevégre Beverly Hillsben. Nemrégiben drasztikus műtéten esett át, négy bordáját is kivetette a még tökéletesebb alakért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.