Kulcsár Edina előnytelen fotót posztolt, szerelme, Csuti teljesen kiakadt

fotó Kulcsár Edina előnytelen Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és párja, Csuti edzőtermi képet posztoltak: a fotó nem túl előnyös, a férfi teljesen kiakadt, amiért Edina fel merte tenni közösségi oldalára.

Ez legyen a legnagyobb bajuk a szerelmeseknek: Csuti mérges lett Edinára, amiért kitette a róluk készült előnytelen fotót.

Egy nem túl előnyös kép...

Csuti azt mondta, ha ezt a képet ki merem rakni, akkor 100-szor meg fogja ,,bUsszullni"! Annyira mérges volt, hogy még a nyelve is összeakadt.
Azért azt tegyük hozzá, hogy semelyikünkről nem túl jó ez a kép... Nekem pl. égnek áll a hajam, de egy edzőterembe ez normális, nem?
Csutit még tanítom, hogy ne csak a jól sikerült képeket vállalja fel, hanem az ilyeneket is.Emberek vagyunk. Mindenkivel megesik, hogy nem 100 %-os a megjelenése, vagy éppen egy rosszul elkapott képen szerepel!

Kelemen Anna megmutatta rajongása tárgyát, Jared Letóval közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-kelemen-anna-megmutatta-rajongasa-targyat.htmlKelemen Anna imádja a szép pasikat, közülük is Jared Letót, akiről ismét közös fotót posztolt.TV + SztárokOrigoSzűcs Juditról azt terjesztették, hogy pornófilmben szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-szucs-juditrol-azt-terjesztettek-hogy-pornofilmben-szerepelt.htmlSzűcs Judith a 80-as évek egyik legkedveltebb énekesnője és szexszimbóluma volt. Nem csoda, hogy pornóbotrányba keveredett, ami ismét felütötte a fejét.TV + Sztárok--Luxus Vasvári Vivien kitiltotta a gyerekeket az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-vasvari-vivien-kitiltotta-a-gyerekeket-az-eskuvojerol.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja elárulta, hogy saját gyerekein kívül egyetlen egy gyerek sem vehet részt az esküvőn, mert úgy nem lenne jó a buli.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szívesen vezetne egy beszélgetős talkshow-thttp://www.life.hu/sztarok/20180217-demcsak-zsuzsa-szivesen-vezetne-egy-beszelgetos-talkshow-t-elarulta.htmlDemcsák Zsuzsa öt hónappal ezelőtt vonult vissza a televíziózástól, botrányosra sikerült interjúja miatt. Azóta alig hallani róla. A napokban derült ki, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, de elárulta azt is, mik a jövőbeli tervei. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia esküvőszervező segítségét kéri esküvője megszervezéséhezhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-liptai-claudia-eskuvoszervezo-segitseget-keri.htmlHamarosan oltárhoz vezeti kedvese Liptai Caludiát, aki álomesküvőre vágyik.TV + SztárokOrigoDiana exszeretője, James Hewitt lenne Harry herceg igazi apja? http://www.life.hu/sztarok/20180217-diana-exszeretoje-james-hewitt-lenne-harry-herceg-igazi-apja.htmlHarry herceg nem igazán hasonlít Károlyra, ezért indultak el pletykák arról, hogy nem is ő az igazi apja. Sokan úgy vélik, Diana volt szeretője, James Hewitt Harry egyik szülője, erről nyilatkozott most a hercegnő egykori komornyikja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.