Liptai Claudia esküvőszervező segítségét kéri esküvője megszervezéséhez

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
esküvő Pataki Ádám cukrász esküvőszervező Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan oltárhoz vezeti kedvese Liptai Caludiát, aki álomesküvőre vágyik.

Liptai Claudia a Best magazinban mesél esküvői előkészületeiről. Elárulta, hogy bár nagyon élvezi a tervezést, egyedül nem képes mindent egy kézben tartani, így esküvőszervező segítségét fogja kérni.

Liptai Claudia Forrás: Instagram/Liptai Claudia

"Aki valaha készült már a "Nagy" napra, tudja, hogy a megszervezése felér egy tábornoki rang elnyerésével. A meghívók, a visszajelzések, a ruhák, a helyszín, a díszítés, az ültetés, a zene, a fények, az étel, a torta ( na jó, ez talán nálunk adott) és a legfontosabb: a vendégek. Én profi vagyok a szakmámban, Ádám az övében, de tudtuk, hogy ez a sok teendő elnyelne minket, és pont azt nyírná ki, ami az esküvőnk napján a legfontosabb lesz: az egymás iránti figyelmet. Keresnünk kell valakit, aki abban profi, hogy mindezt megkomponálja. Nincs mese, kell egy esküvőszervező!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.