Szűcs Juditról azt terjesztették, hogy pornófilmben szerepelt

Forrás: Wikipédia, szucsjudith.hu -
pornó pornófilm énekesnő Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith a 80-as évek egyik legkedveltebb énekesnője és szexszimbóluma volt. Nem csoda, hogy pornóbotrányba keveredett, ami ismét felütötte a fejét.

Szűcs Judith-ot még az első házassága előtt keverték botrányba: azt terjesztették róla, hogy pornófilmben szerepelt.

Az énekesnő elárulta, hogy ő is hallotta annak idején ezeket a rágalmakat, de nem foglalkozott velük, ahogyan most se szeretne, hiába ütötte fel fejét ismét ugyan az a pletyka.

Szűcs Judith Forrás: Wikipédia, szucsjudith.hu

"Ezt még a házasságom előtt hallottam, de semmi jelentőséget nem tulajdonítottam neki, mert ez egy hülyeség. Ez több mint pletyka, ez igen aljas rágalom! S hogy nem érdekel, az azért van, mert ilyen kazetta nem létezik. Egyébként ha már magyarázatot kell találni rá, az az elképzelésem, hogy létezik valamilyen kóbor pornókazetta, amelyet már átmásoltak vagy ezerszer, s ezen tényleg hasonlíthat rám valaki. A legfontosabb az, hogy ilyen felvételeket soha nem csináltam, de ha valakinek mégis a birtokában van, kérem, juttassa el hozzám, hadd lássam már végre én is!" - válaszolt a Bors kérdésére a sztár.

Luxus Vasvári Vivien kitiltotta a gyerekeket az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-vasvari-vivien-kitiltotta-a-gyerekeket-az-eskuvojerol.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja elárulta, hogy saját gyerekein kívül egyetlen egy gyerek sem vehet részt az esküvőn, mert úgy nem lenne jó a buli.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szívesen vezetne egy beszélgetős talkshow-thttp://www.life.hu/sztarok/20180217-demcsak-zsuzsa-szivesen-vezetne-egy-beszelgetos-talkshow-t-elarulta.htmlDemcsák Zsuzsa öt hónappal ezelőtt vonult vissza a televíziózástól, botrányosra sikerült interjúja miatt. Azóta alig hallani róla. A napokban derült ki, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, de elárulta azt is, mik a jövőbeli tervei.TV + SztárokOrigoVictoria Beckham segít Eva Longoriának a szülésnél http://www.life.hu/sztarok/20180217-victoria-beckham-segit-eva-longorianak-a-szulesnel.htmlVictoria Beckham és Eva Longoria legendás barátsága senki előtt sem titok. Most pedig az is kiderült, hogy az egykori Spice Girl segít majd barátnőjének a szülésnél.TV + Sztárok--Liptai Claudia esküvőszervező segítségét kéri esküvője megszervezéséhezhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-liptai-claudia-eskuvoszervezo-segitseget-keri.htmlHamarosan oltárhoz vezeti kedvese Liptai Caludiát, aki álomesküvőre vágyik.TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy dallal kért segítséget egy idős asszony: Zámbó Krisztián nagyon büszkehttp://www.life.hu/sztarok/20180217-zambo-jimmy-dallal-kert-segitseget-egy-idos-asszony-zambo-krisztian-nagyon-buszke.htmlAz Országos Mentőszolgálat nem mindennapi segélykérésről adott hírt: egy idős asszony maximum hangerőre tekert Zámbó Jimmy számmal kért segítséget, miután elesett. Másfél órán keresztül szakadatlanul szólt a „Nézz le rám, ó Istenem" című dal: gyanús lett a szomszédoknak. TV + Sztárok--Cseke Katinka két évig élt együtt Pindroch Csabávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-ket-evig-elt-egyutt-pindroch-csabaval-cseke-katinka.htmlCseke Katinka aztán tudja, hogyan kell meglepetéseket okozni: nemrég egy műsorban bevallotta, hogy két évig együtt élt Pindroch Csabával. Mindenkinek leesett az álla. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.