Több millióval tartozott VV Fanni gyilkosa: ez lehet az ok

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság Novozánszki Fanni tartozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is csak találgatják, miért gyilkolhatták meg Novozánszki Fannit, de egy újabb részlet választ adhat erre a kérdésre. Azt feltételezik, hogy pénz miatt végeztek a lánnyal, ráadásul egy eddig nem ismert szereplő is képbe került.

Novozánszki Fanni gyilkosságának ügyében még nagyon sok a kérdés, és sajnos kevés a válasz, legalábbis a nyilvánossággal nagyon kevés információt osztanak meg, ám most újabb részletek kerültek napvilágra. Kiderült, hogy a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László nem volt olyan jómódú, mint amilyennek mutatta magát.

Érdekes részletekre derült fény VV Fanni gyilkosságának ügyében Forrás: RTL Sajtóklub

Jó pár embert ismerek, akinek jelenleg is tartozik, az egyik helyi vállalkozónak például nyolcmillióval"

Borsnak

egy nő lépett Fanni életébe, aki miatt teljesen megváltozott, ezt az illetőt pedig B. László is ismerte.

Attól kezdve rejtélyes lett, mindig sablondumákkal állt elő.

Ez a nő Erika lehet, aki kapcsolatban állt B. Lászlóval, és akinek a férfi ügyvédet próbált keríteni.

"

Erika és B. László jól ismerik egymást, a nő tőle kért segítséget, és hogy szerezzen neki ügyvédet,

Borzalmas módon gyilkolhatták meg VV Fannit

Nem zárható ki, hogy VV Fannit különös kegyetlenséggel gyilkolták meg. Ez a gyanúsított büntetésében több plusz évet is jelenthet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Cseke Katinka két évig élt együtt Pindroch Csabávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-ket-evig-elt-egyutt-pindroch-csabaval-cseke-katinka.htmlCseke Katinka aztán tudja, hogyan kell meglepetéseket okozni: nemrég egy műsorban bevallotta, hogy két évig együtt élt Pindroch Csabával. Mindenkinek leesett az álla. TV + SztárokOrigoAradi Balázs, a Barátok közt sztárja hajéktalan lett: elárulta, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-aradi-balazs-a-baratok-kozt-sztarja-hajektalan-lett-elarulta-miert.htmlHajléktalanként, egy kuka mellett áll Aradi Balázs: erről posztolt fotót a Barátok közt színésze, amely egy korábbi forgatáson készült. A sorozatban vált egy rövid időre hajléktalanná az RTL Klub sztárja. TV + SztárokOrigoNádai Anikó szerelmes üzenettel köszöntötte szerelmét, VV Auréliót: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-nadai-aniko-szerelmes-uzenettel-koszontotte-szerelmet-vv-aureliot-foto.htmlLe sem tagadhatná Nádai Anió, mennyire belezúgott VV Aurelióba. Bár a szerelmesek kapcsolatát már az elején kikezdték a rajongók, ők minden nap bizonyítják, mennyire szeretik egymást. Ezúttal Anikó köszöntötte kedvesét.TV + SztárokOrigoÁbel Anita egy tetováló szalonból szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-abel-anita-egy-tetovalo-szalonbol-szelfizett-foto.htmlRitka pillanatok egyike: Ábel Anita egy tetoválószalonból lőtt szelfit. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoStohl András levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-megmutatta-emberi-oldalat-stohl-andras-meghato-amit-tett.htmlÉrzelmes jelenetnek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik hétvégén ott voltak Pécsett a Mamma Mia! színházi előadáson. Stohl András a fináléban levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójához. TV + SztárokOrigoCsak néhány vörös rózsa takarja Paris Hilton testét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-csak-nehany-voros-rozsa-takarja-paris-hilton-testet-video.htmlElkészült Paris Hilton új dala, amelynek klipjében az énekesnő szinte teljesen meztelenül látható. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.