Állítólag ma is tartja a kapcsolatot egymással Jennifer Aniston és Brad Pitt

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt válás barátság szerelem Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják, Jennifer Aniston és Brad Pitt a mai napig jó kapcsolatot ápol egymással. Bár egyelőre csak barátok, ismerősök úgy gondolják, semmi nem kizárt, idővel újra egymásra találhatnak.

Két napja bombaként robbant a hír, miszerint 2 év házasság után elválik egymástól Jennifer Aniston és Justin Theroux. Alig, hogy nyilvánosságra került közleményük, a fél világ találgatásokba kezdett, vajon most újra összejön a szép színésznő korábbi férjével, Brad Pittel, aki szintén szingli? Ezt a pletykát erősítik a közeli ismerősök nyilatkozatai, akik szerint az egykori szerelmesek titokban a mai napig jó kapcsolatot ápolnak egymással.

Nancy O'Dell tévébemondó elárulta, a mai napig benne van a telefonjaikban egymás száma, időről időre beszélnek, a mai napig barátságban vannak. Hozzátette, nem, nem jöttek össze újra, de mint mondja, szerinte semmi nem kizárt, nem tudhatjuk, mit hoz a jövő.

Egy névtelen forrás ugyanezt állítja, sőt ő még azt is tudni véli, hogy az utóbbi 15 hónapban újra közelebb kerültek egymáshoz.

Jennek nagyon nagy szíve van, félretette azt, amin átment, és megbocsátott Bradnak. Szerintem ez egy nagyon hosszú út ahhoz, hogy újra egymásra találjanak. Soha ne mondd, hogy soha!" - írja a Mirror.

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra összejöhet? Forrás: AFP/Kevin Winter
Diana halálának pillanatairól mesélt megtörten egykori komornyikja, Paul Burrellhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-diana-halalanak-pillanatairol-meselt-megtorten-egykori-komornyikja-paul-burrell.htmlPaul Burrell egykori komornyik egy ausztrál tévéműsorban elárulta, hogyan élte meg Diana halálát. TV + Sztárok--Stohl András levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-megmutatta-emberi-oldalat-stohl-andras-meghato-amit-tett.htmlÉrzelmes jelenetnek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik hétvégén ott voltak Pécsett a Mamma Mia! színházi előadáson. Stohl András a fináléban levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójához. TV + SztárokOrigoCsak néhány vörös rózsa takarja Paris Hilton testét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-csak-nehany-voros-rozsa-takarja-paris-hilton-testet-video.htmlElkészült Paris Hilton új dala, amelynek klipjében az énekesnő szinte teljesen meztelenül látható. TV + Sztárok--Kiderült, miért nincs még sírköve Sztankay Istvánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-kiderult-miert-nincs-meg-sirkove-sztankay-istvannak.htmlHárom és fél évvel ezelőtt hunyt el Sztankay István, ám sírköve a mai napig nincs. Most kiderült, mi az oka ennek. TV + Sztárok--Nem várt fordulat: Alekosz kivonul a médiábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-nem-vart-fordulat-alekosz-kivonul-a-mediabol.htmlAlekosz kivonul a médiából: a hírt ő maga tette közzé a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoKirúgták a Holnap tali! rendezőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180215-kirugtak-a-holnap-tali-rendezojet.htmlKirúgták a Holnap tali! rendezőjét, Radnai Márkot, mire a főszereplők azonnal felmondtak. A sorozat nélkülük fog folytatódni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.