Diana halálának pillanatairól mesélt megtörten egykori komornyikja, Paul Burrell

Forrás: AFP/Patrick Riviere -
halál szolgáló vallomás Paul Burrell Diana hercegnő komornyik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Burrell egykori komornyik egy ausztrál tévéműsorban elárulta, hogyan élte meg Diana halálát.

Paul Burrell évekig Diana hercegnő szolgálója és jó barátja volt. Jelenleg az ausztrál Celeb vagyok, ments ki innen! című reality műsorban szerepel, ahol rendszeresen fecseg ki egy-két titkot a királyi család életéről. Most megható pillanatoknak lehettek tanúi a tévénézők, ugyanis a tábortűz mellett ülve Diana halálának pillanatairól vallott - számolt be róla a DailyMail.

Burrell szintén ott volt akkor, amikor a hercegnő és Dodi al Fayed autója balesetet szenvedett. Ott volt mellette, amíg csak lehetett, egyszerűen képtelen volt felfogni a történteket.

Hiába mondogattam neki, hogy ébredjen... Nem nyitotta ki a szemét. Kérdezgettem: miért hagytál itt? Miért nem vittél magaddal? Az én feladatom, hogy vigyázzak rád" – mesélte a műsorban elcsukló hangon, könnyes szemekkel.

Diana mellett halálakor is ott volt szolgálója, barátja Forrás: AFP/Patrick Riviere

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.