Elbúcsúzott a nézőktől Dobó Kata

búcsú Korhatáros szerelem Dobó Kata évadzárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó részéhez érkezett tegnap este a Korhatáros szerelem. Dobó Kata a közösségi oldalán búcsúzott a nézőktől.

"Évadzáró epozód ma este! Nagyon szerettem forgatni ezt a sorozatot, szívemnek kedves emberekkel dolgozhattam együtt, már amikor befejeztük a munkát, nagyon hiányoztak. Most pedig elérkeztünk az utolsó részhez...Szerencsésnek érzem magam, hogy részese lehettem! Nézzétek, mert nagyon izgalmas lesz! Köszönöm Nektek az eddigi figyelmet, szeretetet!" - írta Kata az Instagramon.



Kibékült párjával L.L. Junior, újra jegyben járnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-kibekult-parjaval-l-l-junior-ujra-jegyben-jarnak.htmlIgen viharos L.L. Junior és Kinga szerelme. Még február elején szakítottak, de már nem először. A lány most maga tudatatta, hogy kibékültek, és megint jegyben járnak.TV + SztárokOrigoViaszbaba - SzínészNŐt szerettem: ekkor derül ki a leszbikus magyar díva nevehttp://www.life.hu/sztarok/20180218-viaszbaba-szinesznot-szerettem-ekkor-derul-ki-a-leszbikus-magyar-diva-neve.htmlAzzal leplezi le saját magát a leszbikus magyar díva, hogy feljelentette egykori szerelmét, a ViaszBaba - SzínészNŐt szerettem címő könyv szerzőjét, Krencsey Hellát.TV + SztárokOrigoA Dal 2018: megvannak a döntősökhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-a-dal-2018-megvannak-a-dontosok.htmlMegvan a nyolc legjobb, közülük kerül majd ki az a szerencsés, aki Magyarországot képviselheti az Eurovízión. TV + SztárokOrigoGyászol a híres magyar divattervező, Herczeg Zoli. Elveszítette nagymamájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-gyaszol-a-hires-magyar-divattervezo-herczeg-zoli.htmlHerczeg Zoli gyászol: elhunyt a nagymamája.TV + SztárokSzűcs Juditról azt terjesztették, hogy pornófilmben szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-szucs-juditrol-azt-terjesztettek-hogy-pornofilmben-szerepelt.htmlSzűcs Judith a 80-as évek egyik legkedveltebb énekesnője és szexszimbóluma volt. Nem csoda, hogy pornóbotrányba keveredett, ami ismét felütötte a fejét. TV + Sztárok--Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux nem is voltak házasok? Mindenkit átvágtak?http://www.life.hu/sztarok/20180217-jennifer-aniston-es-ferje-justin-theroux-nem-is-voltak-hazasok.htmlHárom év párkapcsolat és két év házasság után válik a sztárpár, Jennifer Aniston és Justin Theroux, vagy mégsem? Állítólag nem is voltak házasok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.