4 évet is kaphat: továbbra is ártatlannak vallja magát Oszter Sándor

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
ártatlanság börtön bíróság per Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándort befolyásolással és üzérkedéssel vádolja a bíróság, ő mégis nyugodt, el sem tudja képzelni, hogy börtönbe kerüljön.

Mint korábban arról már beszámoltunk, Oszter Sándort azzal vádolják, hogy társaival együtt megígérte egy ügy elsőrendű vádlottjának, hogy több tízmillió forintért elintézi neki az enyhe büntetést. A Jászai Mari-díjas színész azt mondja, ő semmit nem tud erről az ügyről és ártatlannak vallja magát.

A Ripost azt írja, az ügyész a maximálisan kiszabható büntetést, négy évet és hét hónapot kért rá. Oszter Sándor szerint ez azonban képtelenség.

Lehetetlen, hogy börtönbe kerüljek, hiszen nem követtem el semmit. Még nekem tartoznak pénzzel. Egy biztos, ha bármi meglepetés érne, nem esek kétségbe, fellebbezni fogunk" – nyilatkozta a színész a lapnak.

A per egyébként lassan a végéhez közeledik, holnap a védőbeszédek fognak elhangozni.

Oszter Sándor nem aggódik Forrás: MTI/Zih Zsolt
Tóth Vera megköszönte a rádióknak, hogy nem játsszák a dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20180219-toth-vera-megkoszonte-a-radioknak-hogy-nem-jatsszak-a-dalait.htmlTóth Vera megelégelte, hogy évek óta nem játsszák a hazai rádiók a dalait, most közösségi oldalán fakadt ki. TV + SztárokOrigoNagymamaszerepeket kap az egykori gyereksztár, Megan Followshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-nagymamaszerepeket-kap-az-egykori-gyereksztar-megan-follows.htmlImmár 49 esztendős az Anna című sorozat gyermekszereplője, Megan Follows. A színésznő ma is remekül néz ki és azt sem bánja, ha nagymamát kell alakítani a filmekben. TV + Sztárok--Csonka András és Hódi Pamela megmutatta, milyen a színpadi csókhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-csonka-andras-es-hodi-pamela-megmutatta-milyen-a-szinpadi-csok.htmlCsonka András a kamerák előtt, Hódi Pamelával mutatta meg, milyen is az igazi színpadi csók. TV + Sztárok--Szakított Cheryl Cole és Liam Payne, gyermekük még egyéves sincshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-szakitott-cherly-cole-es-liam-payne-gyermekuk-meg-egyeves-sincs.htmlÚgy tűnik, szakított Cheryl Cole és a nála 10 évvel fiatalabb Liam Payne. A párnak van egy 11 hónapos közös kisfia. TV + Sztárok--Állítólag ma is tartja a kapcsolatot egymással Jennifer Aniston és Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20180218-allitolag-ma-is-tartja-a-kapcsolatot-egymassal-jennifer-aniston-es-brad-pitt-szerelem.htmlÁllítják, Jennifer Aniston és Brad Pitt a mai napig jó kapcsolatot ápol egymással. Bár egyelőre csak barátok, ismerősök úgy gondolják, semmi nem kizárt, idővel újra egymásra találhatnak. TV + Sztárok--Így él most Noszály Sándor, az egykori Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-igy-el-most-noszaly-sandor-az-egykori-nagy-o.htmlMár nem hajszolja a szerelmet az egykori Nagy Ő című műsor főszereplője, Noszály Sándor, akinek a boldogságot kislánya, Szonja jelenti. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.