Ezek a legnevetségesebb és legdrágább celebajándékok: vízesés és szív alakú sziget

Forrás: AFP, Google maps -
Kanye West Ben Affleck ajándék Angelina Jolie celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit veszel annak, akinek megvan mindene? Szegény világsztárok ezzel a problémával néznek szembe minden karácsonykor, vagy születésnapkor, ezért igyekeznek olyan ötletekkel előrukkolni, ami nem mindennapi, és amit biztosan nem venne meg magának a másik. Ilyen indíttatásból ajándékozott Angelina Jolie vízesést annak idején Brad Pittnek, Jay-Z pedig Trónok harcás sárkánytojást Beyoncénak.

Angelina Jolie

Angelina Jolie annak idején egy szív alakú szigettel ajándékozta meg Brad Pittet Forrás: AFP, Google maps

Angelina Jolie igazán kitett magáért, amikor ajándékozásra került a sor. A sztár annak idején rengeteg fényűző, nevetségesen drága meglepetést adott Brad Pittnek. Egyértelmű, hogy nem sajnálta a pénzt... Először is, vásárolt egy saját helikoptert a színésznek 1,6 millió dollárért, később pedig egy saját vízeséssel lepte meg őt. Ha ez nem lenne elég, Brad 50. születésnapjára egy szív alakú szigetet kapott, melynek értéke 12,2 millió dollár. Mind hasznos...

Ben Affleck

Ben Affleck Forrás: Getty Images/2016 Anthony Harvey/Anthony Harvey

Ugyan a színész ajándéka értékében nem tudja túlszárnyalni Angelina Jolie-t, de hogy ennél nevetségesebb és feleslegesebb meglepetést senki nem vásárolt, az biztos. Ben Affleck még Jennifer Lopeznek vette az egyik legértelmezhetetlenebb ajándékot: egy ékszerekkel kirakott vécéülőkét 105 ezer dollárért. „Jennifer a hercegnőm, és mindenből a legjobbat érdemli, még a WC-n is" – mondta annak idején a meglepetésről Ben.

Kanye West

Kanye West Forrás: AFP/David Becker

Természetesen a listáról nem maradhat le Kim Kardashian és Kanye West: ők sem sajnálják a pénzt, ha ajándékozásra kerül a sor. A rapper igyekezett kreatív és meghökkentő lenni, és sikerült is neki. Kim Kardashiant 10 Burger Kinggel ajándékozta meg, pusztán üzleti megfontolásból. Mivel a valóságshow-sztárnak minden ékszere, ruhája és kiegészítője megvan, amire az ember csak vágyhat, így tulajdonképpen anyagi forrást kapott ajándékba a szerelmétől. Kanye szerint ugyanis a gyorsétterem jó és biztos befektetés.

Jay-Z

Jay-Z Forrás: Getty Images,/Gary Miller

A rapper szintén megtesz mindent azért, hogy szíve hölgyének megfelelő ajándékot sikerüljön vásárolni. Természetesen a klasszikus csoki és ékszer itt sem jöhet szóba, ennél sokkal kreatívabbnak és drágábbnak kell lennie a meglepetésnek. Jay-Z sikerrel vette az akadályt, és egy gyönyörű sárkánytojással ajándékozta meg Beyoncét, amit a Trónok harcában ismerhetett meg a világ. Ezt a sorozatban szereplő Emilia Clarke osztotta meg a világgal, aki szintén nagy rajongója a tojásoknak, annyira, hogy el is akart lopni egyet, de persze nem tette meg.

Katy Perry

Katy Perry Forrás: AFP

A különleges és egyedi ajándékok versenyét bizonyára Katy Perry nyerné, ő ugyanis tényleg földöntúli boldogsággal lepte meg egykor a párját, Russel Brandet: egy kirándulással a világűrbe. Egyértelmű, hogy ez a legmenőbb ajándék a listáról, de az is igaz, hogy erre kell a legtöbbet készülnie az ajándékozottnak. Komoly kiképzés előzi meg ugyanis az űrutazást, amelyet 200 ezer dollárért vásárolt meg annak idején az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.