Iszak Eszti a digitális technika segítségével varázsolt szörnyet magából

Iszak Eszter szörny Iszak Eszti közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti közösségi oldalán osztott meg egy fotót, melyen szinte felimerhetetlen, leginkább egy zombira hasonlít.

A digitális technika segítségével torzította el saját arcát Iszak Eszter műsorvezető, aki fotóján leginkább egy zomibira, vagy a Trónok harcából ismert "másokra" hasonlít. Szemei fehérek, arca pedig kékes színűre torzult. Megdöbbentő a látvány.

Megdöbbentően fest fotóján Iszak Eszti Forrás: Instagram/iszakeszti

Borbély Alexandrát, a Testről és lélekről színésznőjét a film után többen autistának véltékhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-borbely-alexandrat-a-testrol-es-lelekrol-szinesznojet-a-film-utan-tobben-autistanak-veltek.htmlBorbély Alexandra, az Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről című film főszereplője az RTL Klub Portré című műsorában beszélt arról, hogy többen autistának vélték, nem gondolták, hogy csupán szerepet játszik. Azt is megosztotta a nézőkkel, hogyan köszöntötte édesapja, amikor megtudta: lánya Hollywoodba megy. TV + Sztárok--Tóth Vera megköszönte a rádióknak, hogy nem játsszák a dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20180219-toth-vera-megkoszonte-a-radioknak-hogy-nem-jatsszak-a-dalait.htmlTóth Vera megelégelte, hogy évek óta nem játsszák a hazai rádiók a dalait, most közösségi oldalán fakadt ki. TV + SztárokOrigoEltemették a rákban elhunyt szépségkirálynőt, Koller Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20180219-eltemettek-a-rakban-elhunyt-szepsegkiralyno-koller-katalint.htmlKemény harcot vívott életéért Koller Katalin, de másodjára már nem sikerült legyőznie a rákot. A szépségkirálynő távozott az élők sorából, temetésén még utoljára mindenkinek üzent. TV + Sztárok--Pártos Csillának és fiának hamarosan ki kell költöznie Pécsi Ildikó házábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-partos-csillanak-es-fianak-hamarosan-ki-kell-koltoznie-pecsi-ildiko-ingatlanabol.htmlFolytatódik a háború Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között. Sok éve tart már, de nem találnak megoldást. Pártos Csilla csak azt szeretné, ha nem kerülnének utcára, Pécsi Ildikó azonban ki akarja költöztetni őket a lakásból. A megállapodás lenne a jó megoldás, de egyelőre ez lehetetlen. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki Krisztián megmutatta gyönyörű új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-berki-krisztian-megmutatta-gyonyoru-uj-szerelmet-foto.htmlBerki Krisztián szerelmes és ezt már nem is titkolja. Közösségi oldalán mutatta meg új választottját. TV + SztárokOrigoVajna Timi majdnem balesetet szenvedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-vajna-timi-majdnem-balesetet-szenvedett-foto.htmlVajna Timi jelenleg Aspenben síel, ahol egy szellemekkel teli hotelben szállt meg és majdnem lezuhant egy hatalmas lépcsőről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.