Jennifer Aniston reagált a róla és Brad Pittről szárnyra kapott pletykákra

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP -
Brad Pitt válás Justin Theroux kapcsolat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Jennifer Aniston közleményben bejelentette válását, a világ egy része azért izgul, hogy újra Brad Pitt oldalán kössön ki a színésznő. Jen reagált az ezzel kapcsolatos hírekre. 

Jennifer Aniston és Justin Theroux bejelentették, hogy elválnak. A színészpár szakítása meglepetésként érte a rajongókat, de sokan vannak, akik nem sajnálkoznak a hír miatt, inkább örülnek. Ők azok, akik egész végig Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolatáért szurkoltak, és örülnek, hogy végre minden akadály elhárult, és a két színész újra együtt lehet. Várható volt, hogy elindulnak a pletykák a két sztárról, ezekre reagált most Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston és Brad Pitt Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A színésznő a menedzserén keresztül juttatott el egy rövid közleményt, melyben leszögezi, minden erről szóló hír kitaláció. Ez persze valószínűleg nem fogja megállítani a pletykákat, a rajongók továbbra is reménykednek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.