Shane Tusup tanítványaival és munkával vigasztalódik Hosszú Katinkával való szakítása után

Hosszú Katinka munka vigasztalás Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanítványai körében ismét mosolyog Shane Tusup, aki a munkába temetkezik Hosszú Katinkával történt szakítása után.

Shane Tusup és Hosszú Katinka házassága a végéhez közeledik: egyes információk szerint Katinka már a válópert is beadta. Míg az Iron Lady vidám és mosolygós fotók hadával árasztja el közösségi oldalait, addig Tusup hosszú ideje nem hallat magáról.

Shane Tusup Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Úgy tudni azonban, hogy már ő is jól van és a munkába temetkezik. Sajtóértesülések szerint tanítványai körében teljesen kivirul és boldogan viccelődik edzések közben, ahol továbbra is egyedül van. Katinka nem tart vele.

"A gyerekek szerencsére nem éreznek semmit Shane és Katinka magánéleti válságából. Tusup teljesen kivirul közöttük, viccelődik, és nagyon jól tudja motiválni őket. Persze, Katinkát hiányolják az edzésekről" - mesélte egy tanítvány szülője, írta meg a Blikk.

Vajna Timi majdnem balesetet szenvedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-vajna-timi-majdnem-balesetet-szenvedett-foto.htmlVajna Timi jelenleg Aspenben síel, ahol egy szellemekkel teli hotelben szállt meg és majdnem lezuhant egy hatalmas lépcsőről.TV + SztárokOrigoMeztelen testét tekergeti a fürdőszobában Christina Aguilera (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180218-meztelen-testet-tekergeti-a-furdoszobaban-christina-aguilera.htmlA 37 éves énekesnő az Instagramra posztolta a tőle szokatlanul szexi képeket. TV + Sztárok--Körözték őket: csúnya ügybe keveredett Szecsődi Kari és a magyar Ken babahttp://www.life.hu/sztarok/20180218-koroztek-szecsodi-karit-es-a-magyar-ken-babat.htmlÖt évvel ezelőtt keveredett verekedésbe Szecsődi Kari és a magyar Ken baba, Einwiller Gregor. Egyikük sem bántott senkit, csak tanúi voltak a balhénak. Gregor életet is mentett, Kari pedig segített neki. A történetben érintett volt az a H. Nancy is, akit 2015 májusában egy kínai férfi ölt meg az Akácfa utcában.TV + SztárokOrigoGyerekkora meghatározó alakjával pózolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180218-gyerekkora-meghatarozo-alakjaval-pozolt-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa a Szóvivők bálján járt a legjobb barátnőivel, ahol nagy szerencse érte. Gyerekkora meghatározó alakjával is találkozhatott. TV + SztárokOrigoHódi Pamela elárulta, hogy tényleg szerelmes-ehttp://www.life.hu/sztarok/20180218-hodi-pamela-elarulta-hogy-tenyleg-szerelmes-e.htmlPár napja röppent fel a hír, miszerint Hódi Pamela újra szerelmes. Berki Krisztán exe a FEM3 Café című műsorában igen sejtelmesen nyilatkozott. Most viszont tisztázta magát a Facebookon. TV + SztárokOrigoNagymamaszerepeket kap az egykori gyereksztár, Megan Followshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-nagymamaszerepeket-kap-az-egykori-gyereksztar-megan-follows.htmlImmár 49 esztendős az Anna című sorozat gyermekszereplője, Megan Follows. A színésznő ma is remekül néz ki és azt sem bánja, ha nagymamát kell alakítani a filmekben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.