Tolvai Reni sportolás közben villantotta meg hatalmas kebleit

mell kebel Tolvai Reni sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni sportolás közben mutatta meg, hogy igenis van mire büszkének lennie. Most azonban nem a hangjára kell gondolnunk, hanem hatalmas kebleire.

Úgy tűnik hatalmas keblekkel büszkélkedhet Tolvai Reni, aki infratrainerezés közben posztolt magáról videót Instagram-oldalára. Az énekesnő egyébként nem először tett fel olyan szexi fotót, melynek láttán biztosan megszaporodik a férfirajongóinak száma. Múltkor például a fürdőkádból posztolt közösségi oldalára.

Infratrainerezés közben mutatta meg, nemcsak a hangjára büszke Tolvai Reni Forrás: Instagram/tolvaireni

Iszak Eszti a digitális technika segítségével varázsolt szörnyet magábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-iszak-eszti-a-digitalis-technika-segitsegevel-varazsolt-szornyet-magabol.htmlIszak Eszti közösségi oldalán osztott meg egy fotót, melyen szinte felimerhetetlen, leginkább egy zombira hasonlít. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoTaylor Swift vonzza a lesifotósokat és túl épületet vásárol fel a környéken - a szomszédok nem nézik jó szemmelhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-taylor-swift-vonzza-a-lesifotosokat-es-tul-epuletet-vasarol-fel-a-kornyeken-a-szomszedok-nem-nezik.htmlTúl sok ingatlant vásárolt fel Tribecában Taylor Swift, jelenléte pedig vonzza a lesifotósokat és a rajongókat. A szomszédok aggódnak, felháborodásukat fejezték ki. TV + SztárokOrigo4 évet is kaphat: továbbra is ártatlannak vallja magát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-4-evet-is-kaphat-tovabbra-is-artatlannak-vallja-magat-oszter-sandor.htmlOszter Sándort befolyásolással és üzérkedéssel vádolja a bíróság, ő mégis nyugodt, el sem tudja képzelni, hogy börtönbe kerüljön. TV + Sztárok--Borbély Alexandrát, a Testről és lélekről színésznőjét a film után többen autistának véltékhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-borbely-alexandrat-a-testrol-es-lelekrol-szinesznojet-a-film-utan-tobben-autistanak-veltek.htmlBorbély Alexandra, az Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről című film főszereplője az RTL Klub Portré című műsorában beszélt arról, hogy többen autistának vélték, nem gondolták, hogy csupán szerepet játszik. Azt is megosztotta a nézőkkel, hogyan köszöntötte édesapja, amikor megtudta: lánya Hollywoodba megy. TV + Sztárok--Tóth Vera megköszönte a rádióknak, hogy nem játsszák a dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20180219-toth-vera-megkoszonte-a-radioknak-hogy-nem-jatsszak-a-dalait.htmlTóth Vera megelégelte, hogy évek óta nem játsszák a hazai rádiók a dalait, most közösségi oldalán fakadt ki. TV + SztárokOrigoEltemették a rákban elhunyt szépségkirálynőt, Koller Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20180219-eltemettek-a-rakban-elhunyt-szepsegkiralyno-koller-katalint.htmlKemény harcot vívott életéért Koller Katalin, de másodjára már nem sikerült legyőznie a rákot. A szépségkirálynő távozott az élők sorából, temetésén még utoljára mindenkinek üzent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.