Amerikában kezdett új életet Oroszlán Szonja, hamarosan állatorvos lesz

Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja -
színésznő USA Amerika Oroszlán Szonja karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár három éve az Amerikai Egyesült Államokban él Oroszlán Szonja, ahol a színészkedés mellett tanul is: hamarosan állatorvos válhat belőle.

Oroszlán Szonja a Valami Amerika Timijeként vált ismertté. A szerepet szinte rögtön diploma után megkapta, így nagyon szerencsésnek érzi magát. Bár a filmben egy kissé butácska szőke nőt alakít, egyáltalán nem bánja, ha sokan vele azonosítják, hiszen ez azt jelzi, hogy hiteles volt a karakter – árulta el a színésznő a Ripostnak adott interjújában.

Hazai sikerei ellenére néhány évvel ezelőtt a tengerentúlra költözött, és csak nagyon ritkán látogat haza.

Philadelphiában élek lassan három éve. Csak karácsonykor jövök haza, és persze akkor, ha munka van. Nyáron másfél-két hónapot voltam itthon, amikor forgattuk a filmet. Egy kicsit tudtam a családdal is lenni, de az időm nagy részét már Amerikában töltöm." – nyilatkozta a lapnak.

Amerikában persze mindent nulláról kellett kezdenie. Castingokon vett részt és szerencsére már ott is kapott jó néhány szerepet. Munkája mellett iskolába is jár, az a terve, hogy hamarosan állatorvos lesz.

Oroszlán Szonja 3 éve Amerikában él Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.