Brutális gyémántgyűrűt posztolt Vajna Timi - Fotó

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
Vajna Timi eljegyzés Aspen gyémántgyűrű Andy Vajna ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas gyémántgyűrűt villantott az Instagramon Vajna Timi. Rajongói is elámultak, ám akadt olyan, aki egyből azt kérdezte, vajon kitől kapta...

Mint arról korábban már beszámoltunk, válságban lehet Vajna Timi és Andy Vajna házassága. A producer az idei Story Gálán egy rejtélyes hölggyel érkezett, akiről hamar kiderült, hogy a titkárnője. Közben felesége félreérthető bejegyzéseket tett közzé közösségi oldalán, hol szerelmet vallott Andy-nek, hol azt sugallta, férje esetleg megcsalhatta őt. A Valentin-napot magányosan töltötte, de pár nappal később már Aspenből jelentkezett be, ahonnan egy közös fotót posztolt jóképű síoktatójával.

A rajongóit már eddig is sikerült teljesen összezavarnia, nem tudni, mi is zajlik valójában a háttérben, friss fotójával pedig szinte mindenkit megdöbbentett. Egy mesés gyémántgyűrűt villantott, amit a „leszel a feleségem" és „eljegyzési gyűrű" hashtaggel látott el.

Követőit teljesen lenyűgözte a csodás ékszerrel és a tökéletes manikűrjével, ám voltam olyanok, akik afelől érdeklődtek, vajon kitől is kapta... „Az öreg vette?" – szólt az egyik kérdés, de erre Timi nem reagált.

Budapestre érkezik Will Smith, aki már a Rubik-kockát is ki tudja raknihttp://www.life.hu/sztarok/20180219-budapestre-erkezik-will-smith-aki-mar-a-rubik-kockat-is-ki-tudja-rakni.htmlMájustól Budapesten forgat Will Smith, akit Návai Anikó lepett meg egy Rubik-kockával. TV + Sztárok--Másfél évvel válása után még mindig szingli Drew Barrymorehttp://www.life.hu/sztarok/20180219-masfel-evvel-valasa-utan-meg-mindig-szingli-drew-barrymore-randi.htmlÚgy tűnik, továbbra is szingliként tengeti életét Drew Barrymore, aki másfél évvel ezelőtt vált el harmadik férjétől. TV + Sztárok--A kamerák előtt kaptak röhögőgörcsöt A mi kis falunk sztárjai - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-a-kamerak-elott-kaptak-rohogogorcsot-a-mi-kis-falunk-sztarjai-video.htmlEgy remek összeállítást készített a színészek bakijairól az RTL Klub A mi kis falunk című sorozat legutóbbi részének forgatásáról. TV + Sztárok--4 évet is kaphat: továbbra is ártatlannak vallja magát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-4-evet-is-kaphat-tovabbra-is-artatlannak-vallja-magat-oszter-sandor.htmlOszter Sándort befolyásolással és üzérkedéssel vádolja a bíróság, ő mégis nyugodt, el sem tudja képzelni, hogy börtönbe kerüljön. TV + Sztárok--Tóth Vera megköszönte a rádióknak, hogy nem játsszák a dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20180219-toth-vera-megkoszonte-a-radioknak-hogy-nem-jatsszak-a-dalait.htmlTóth Vera megelégelte, hogy évek óta nem játsszák a hazai rádiók a dalait, most közösségi oldalán fakadt ki. TV + SztárokOrigoNagymamaszerepeket kap az egykori gyereksztár, Megan Followshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-nagymamaszerepeket-kap-az-egykori-gyereksztar-megan-follows.htmlImmár 49 esztendős az Anna című sorozat gyermekszereplője, Megan Follows. A színésznő ma is remekül néz ki és azt sem bánja, ha nagymamát kell alakítani a filmekben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.