Hiába kérte meg barátnője kezét Zámbó Krisztián, nem kapott választ

esküvő eljegyzés lánykérés szerelem Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián megkérte kedvese kezét, ám Zsuzsi egészen eddig még nem mondott neki igent, így egyelőre az is kérdéses, mikor kerül sor az esküvőre.

Zámbó Krisztián és Zsuzsi a Blikknek adott interjút, amelyben elárulták, a lánykérés már megtörtént, ám egyelőre az énekes kedvese nem adott konkrét választ.

Ő egy hercegnő, akivel hét éve kisebb-nagyobb megszakításokkal együtt vagyunk, de talán ezek adják a kapcsolatunk sava-borsát. Éppen ezért, amikor elveszem, szeretném, ha az esküvőnk hatalmas mulatság lenne, mint egy igazi bál" – árulta el Zámbó Krisztián a lapnak.

Zsuzsi azonban épp ellenkezőleg gondolja, ha igent is mond, biztosan nem lesz hét országra szóló lakodalom, ő inkább egy szűkkörű rendezvényre gondolt.

Majd még meglátjuk, hozzámegyek-e. De ha igen, akkor biztosan nem egy hatalmas esküvőn. Nekem ugyanis teljesen más erről a véleményem, én azt szeretném, ha csak mi magunk lennénk ott a ceremónián" – nyilatkozta a barátnő.

A pár évek óta se veled, se nélküled kapcsolatot folytat, többször szakítottak, majd újra kibékültek egymással.

Zámbó Krisztián és Zsuzsi Forrás: Facebook/Aktív

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.