Hódi Pamela Katona Renáta cukrász szépségverseny Kecskemét Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián tegnap mutatta meg először új barátnőjét, Renátát: a közösségi oldalára posztolt a lányról és új kiskutyájáról egy képet. A Bors utánajárt, ki is valójában a csinos, kecskeméti lány, aki meghódította Berki szívét.

Renáta szépségkirálynőből lett sikeres cukrász. 16 évesen a helyi élményfürdő szépe volt, és az egyik zenei tévécsatorna szépségversenyét is megnyerte. 2011-ben, 19 évesen a szépségkirálynő választáson bekerült a döntőbe. A táborban Rubint Réka készítette fel a versenyre, és azóta is nagyon jóban vannak. Renátának Budán és Kecskeméten is van egy cukrászata, sikeres üzletasszony.

Katona Renáta, Berki Krisztián új barátnője Forrás: TV2.hu


Mazsit Hódi Pamela ismerte meg előbb, a két nő együtt járt mozogni Rubint Rékához. Renáta korábban még ajánékot is vitt Pamelának és kislányának.

"Rubint Réka edzéseiről ismerem Mazsit, nagyon kedves lány. Decemberben volt fenn nálam és Natinál, hozott ajándékot is. Nagyon jó benyomást tett rám. Örülnék, ha ő maradna Krisztián párja. A kislányom miatt nagyon fontos, hogy kivel alkot egy párt az édesapja, és kivel van Nati, amikor nála van. Mazsi ellen semmi kifogásom. Bízom benne, hogy Krisztián megtalálta az igazit, és a boldogsága a mi kapcsolatunkra is jó hatással lesz. Én abszolút jó érzéssel közeledem felé, és Nati miatt szeretném a lehető legjobb kapcsolatot kialakítani Krisztiánnal" - mondta a lapnak Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.