Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta kapcsolatukról nyilatkozott: videó

Katona Renáta szerelem kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián oda meg vissza van új párjáért, Renáta pedig szintén nagyon szerelmes: végre ő is nyilatkozott szerelmükről: látszik, hogy nagyon boldogok. 

A Fem3 Café vendége volt Katona Renáta, aki mint a héten kiderült, Berki Krisztián új barátnője. A fiatal nő nyíltan beszélt kapcsolatukról, amit eleinte megpróbáltak eltitkolni a nyilvánosság elől, de ez természetesen nem sikerült. Akármerre is mentek, Berki Krisztiánt mindenhol felismerték és lefotózták, így esélyük sem volt sokáig eltitkolni szerelmüket. Krisztián így először Instagram-oldalán mutatta meg kedvesét, majd nyilatkozott is szerelmükről, most pedig Renáta beszélt a kapcsolatukról és arról, hogy Krisztián romantikus típus.

Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta kapcsolatukról nyilatkozott: videó Forrás: FEM3 Café

„Ő nagyon romantikus típus" – jelentette ki határozottan Renáta, aki elmesélte, hogy Valentin-napon milyen meglepetésben volt része. „Láttam rajta, hogy nagyon készül és nagyon izgatott volt. Pont Natika is otthon volt, és eltűnt, nem találtam. És visszajött egy szál rózsával, hogy nagyon boldog Valentin-napot kíván nekem, és legyen nagyon szép napom, ők Natival elindultak az oviba, nem sokkal később én is elindultam az üzletbe. Az autónál pedig megláttam, hogy az anyósülést elfoglalja egy csomag, és mikor kinyitottam az ajtót, 80 szál vörös rózsa várt az anyósülésen" – mesélte csillogó szemekkel Reni.

Meggyűlt a baja a biztonságiakkal Nánási Pálnak - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-meggyult-a-baja-a-biztonsagiakkal-nanasi-palnak-video.htmlRászóltak a biztonságiak Nánási Pálra Dubajban, hogy legyen szíves ne kamerázzon. TV + Sztárok--Szegecses bőrszerkóban versenyzett Tóth Ivett műkorcsolyázó - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-szegecses-borszerkoban-versenyzett-toth-ivett-mukorcsolyazo-fotok.htmlNem mindennapi számot mutatott be a téli olimpián Tóth Ivett: az AC/DC dalára műkorcsolyázott. TV + Sztárok--Fehérneműben mutatta meg magát Eszenyi Enikő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-fehernemuben-mutatta-meg-magat-eszenyi-eniko.htmlEszenyi Enikő visszaemlékezett a régi szép időkre, és egy olyan szerepére, amelyben elég sokat mutatott magából: 1988-ban fehérneműben állt színpadra. TV + Sztárok--Dér Heni a tengerparton mutatta meg szexi fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180221-der-heni-a-tengerparton-mutatta-meg-szexi-feneket.htmlNem titok, hogy Dér Heninek csodás alakja van, most azonban szexi popsiját mutatta meg követőinek közösségi oldalán. TV + Sztárok--Petics Kristóf és Tóth Andi közös farsangi buliban mulatott, de tagadják, hogy van köztük valamihttp://www.life.hu/sztarok/20180221-petics-kristof-es-toth-andi-kozos-farsangi-buliban-mulatott-de-tagadjak-hogy-van-koztuk-valami.htmlTóth Andit és Petics Kristófot együtt kapták lencsevégre egy farsangi buliban, mindketten Jokernek öltöztek, azonban felröppent a pletyka, hogy lehet köztük valami. Tóth Andi cáfolta a dolgot. TV + SztárokOrigoTenki Réka nem vállalt meztelen jelenetet Alföldi Róbert kérésére semhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-tenki-reka-nem-vallalt-meztelen-jelenetet-alfoldi-robert-keresere.htmlHiába kérte bárki, eddig nem vállalt meztelen jeleneteket a színpadon Tenki Réka, de nem mondja, hogy soha nem is fog. Egyelőre azonban kitart álláspontja mellett, még Alföldi Róbertnek sem mondott igent. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.