Berki új párja, Katona Renáta elárulta, hogy Krisztián már 2011-ben is össze akart jönni vele

szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fem3 kamerái előtt mesélt Berki Krisztián új kedvese kapcsolatukról. 

Katona Renáta elmesélte, hogy a magánéletüket szerették volna megtartani maguknak, de Krisztián mellett ez nehezen működött volna. Kiderült, hogy Berki már egy 2011-es szépségkirálynő-választáskor is bepróbálkozott a lánynál, de ő akkor kikosarazta. Renáta azt is elmondta, hogy milyen elképesztően romantikus ajándékot kapott a műsorvezetőtől Valentin-napra.

Bencsik Tamara közösségi oldalán mutatta meg nem mindennapi melleithttp://www.life.hu/sztarok/20180221-bencsik-tamara-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-nem-mindennapi-melleit.htmlBencsik Tamara Néhány művészi fotót posztolt közösségi oldalára, melyen párjával látható, azonban az egyik fotót kicsit többet mutat belőle mint, amit rajongói megszokhattak. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián barátnője, Katona Renáta kapcsolatukról nyilatkozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-berki-krisztian-baratnoje-katona-renata-kapcsolatukrol-nyilatkozott.htmlBerki Krisztián oda meg vissza van új párjáért, Renáta pedig szintén nagyon szerelmes: végre ő is nyilatkozott szerelmükről: látszik, hogy nagyon boldogok. TV + SztárokOrigoSzegecses bőrszerkóban versenyzett Tóth Ivett műkorcsolyázó - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-szegecses-borszerkoban-versenyzett-toth-ivett-mukorcsolyazo-fotok.htmlNem mindennapi számot mutatott be a téli olimpián Tóth Ivett: az AC/DC dalára műkorcsolyázott. TV + Sztárok--Dér Heni a tengerparton mutatta meg szexi fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180221-der-heni-a-tengerparton-mutatta-meg-szexi-feneket.htmlNem titok, hogy Dér Heninek csodás alakja van, most azonban szexi popsiját mutatta meg követőinek közösségi oldalán. TV + Sztárok--Edzés utáni fotót posztolt Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180221-edzes-utani-fotot-posztolt-hosszu-katinka-uszono.htmlNehéz időszakon van túl Hosszú Katinka, akinek házassága válsága után a sportkarrierjében isdöntéseket kellett hoznia. TV + Sztárok--Fresh Andi: "Én nem vagyok énekesnő! Énekesnő Tóth Gabi, Tóth Vera, Rúzsa Magdi"http://www.life.hu/sztarok/20180221-fresh-andi-en-nem-vagyok-enekesno-enekesno-toth-gabi-toth-vera-ruzsa-magdi.htmlFresh Andi a FEM3 Micsoda Nők! hétfő esti adásában vendégeskedett, és elmondta, miként is vélekedik saját színpadi tevékenységéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.