Fehérneműben mutatta meg magát Eszenyi Enikő: fotó

Forrás: MTI/Kallos Bea -
színpad fehérnemű fotó Eszenyi Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő visszaemlékezett a régi szép időkre, és egy olyan szerepére, amelyben elég sokat mutatott magából: 1988-ban fehérneműben állt színpadra.

Rendkívüli fotót osztott meg Eszenyi Enikő a rajongóival: a színésznő egy színházi szerepéről mutatott felvételt, melyet eredetileg a VÍgszínház tett közzé Facebook-oldalán. A kép különlegessége az, hogy Eszenyi Enikő igen lenge öltözékben volt látható rajta, mégpedig fehérneműben.

Eszenyi Enikő megmutatta magát fehérneműben Forrás: MTI/Kallos Bea

A fotó 1988-ban készült Kornis Mihály a Kozma című darabjának előadásán, melyet a Pesti Színházban mutattak be Horvai István rendezésében. A fotón ráadásul nem egyedül szerepel, Pap Vera és Törőcsik Mari is látható a felvételen.

Petics Kristóf és Tóth Andi közös farsangi buliban mulatott, de tagadják, hogy van köztük valamihttp://www.life.hu/sztarok/20180221-petics-kristof-es-toth-andi-kozos-farsangi-buliban-mulatott-de-tagadjak-hogy-van-koztuk-valami.htmlTóth Andit és Petics Kristófot együtt kapták lencsevégre egy farsangi buliban, mindketten Jokernek öltöztek, azonban felröppent a pletyka, hogy lehet köztük valami. Tóth Andi cáfolta a dolgot. TV + SztárokOrigoTenki Réka nem vállalt meztelen jelenetet Alföldi Róbert kérésére semhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-tenki-reka-nem-vallalt-meztelen-jelenetet-alfoldi-robert-keresere.htmlHiába kérte bárki, eddig nem vállalt meztelen jeleneteket a színpadon Tenki Réka, de nem mondja, hogy soha nem is fog. Egyelőre azonban kitart álláspontja mellett, még Alföldi Róbertnek sem mondott igent. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBerki Krisztián szerelmével, Renátával és Natival közös felvételt posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180221-berki-krisztian-ujabb-felvetelen-mutatta-meg-szerelmet-renatat.htmlBerki Krisztián a héten vallotta be, hogy újra szerelmes, és már nem is rejtegeti új választottját. A celeb boldogabb, mint valaha: ez a felvétel is ezt bizonyítja. TV + SztárokOrigoKiderült, ki a Konyhafőnök harmadik zsűritagja!http://www.life.hu/sztarok/20180221-kiderult-ki-lesz-a-konyhafonok-harmadik-zsuritagja.htmlEgyütt a Konyhafőnök zsűrije! Kiderült, hogy ki csatlakozik Fördős Zéhez és Gáspár Beához az RTL Klub népszerű gasztro realityjében. A Konyhafőnök 7. szériájának ítésze, a Michelin-csillagos fiatal séf, Rácz Jenő! TV + Sztárok--Ernyey Béla színész megmutatta 38 évvel fiatalabb feleségét Balaton Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20180221-a-dining-guide-ev-etterme-dijatado-galajan-fotoztak-le-ernyei-bela-szineszt-es-fiatal-feleseget.htmlGyönyörű feleségével vett részt a Dining Guide Díjátadó Gálán Ernyey Béla. Az esményről fotókat is közzé tett a hivatalos Facebook-oldalán. TV + Sztárok--Fresh Andi: "Én nem vagyok énekesnő! Énekesnő Tóth Gabi, Tóth Vera, Rúzsa Magdi"http://www.life.hu/sztarok/20180221-fresh-andi-en-nem-vagyok-enekesno-enekesno-toth-gabi-toth-vera-ruzsa-magdi.htmlFresh Andi a FEM3 Micsoda Nők! hétfő esti adásában vendégeskedett, és elmondta, miként is vélekedik saját színpadi tevékenységéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.