Fresh Andi: "Én nem vagyok énekesnő! Énekesnő Tóth Gabi, Tóth Vera, Rúzsa Magdi"

"Forrás: Instagram/freshandi " -
Tóth Gabi Rúzsa Magdi Micsoda nők! Várkonyi Andreával Fresh Andi énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Andi a FEM3 Micsoda Nők! hétfő esti adásában vendégeskedett, és elmondta, miként is vélekedik saját színpadi tevékenységéről.

Fresh Andit 20 éve ismerte meg az ország, most pedig ő maga beszélt arról, amiről akkoriban mindenki suttogott.

"A kilencvenes évek végén, a kétezres évek elején minden arról szólt, hogy mi vagyunk a tátogó playback sztárok. Ezen egy időben volt, hogy sírtam, holott tudtam, hogy így van" - mondta el Andi, aki aztán rájött, hogy felesleges a negatív véleményekkel foglalkoznia.

"Én nem vagyok énekesnő! Énekesnő Tóth Gabi, Tóth Vera, Rúzsa Magdi. Én inkább előadóművésznek titulálom magam. Az az énektudás, amit mi képviselünk, ahhoz a zenei műfajhoz bőségesen elég. Se nem több, se nem kevesebb" - fogalmazott.

Titokzatos argentin férfival bobozik Vajna Timi Aspenbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-titokzatos-argentin-ferfival-bobozik-vajna-timea-aspenben.htmlMiután Andy Vajna a Story Gálán asszisztensével jelent meg, Vajna Timi az Instagramon kommentálta a történteket. Később arról posztolt, hogy mennyire magányosnak érzi magát Valentin napon, majd a Facebookon vallott szerelmet férjének. Most azonban egészen más hangulatú képet töltött fel Instagramjára, amelyen egy férfival bobozik Aspenben. TV + SztárokOrigoGáspár Bea lesz a Konyhafőnök új évadának egyik zsűritagjahttp://www.life.hu/sztarok/20180216-gaspar-bea-korabbi-nyertes-lesz-a-konyhafonok-uj-evadanak-egyik-zsuritagja.htmlKiderült, A Konyhafőnök következő évadában tehát Fördős Zé mellett Gáspár Bea lesz a másik zsűritag, a harmadik kilétét még nem árulták el. TV + Sztárok--Az Év Sportolója díjról és az apaságról beszélt Michelisz Norberthttp://www.life.hu/sztarok/20180214-ev-sportoloja-dijrol-es-az-apasagrol-beszelt-michelisz-norbert.htmlMichelisz Norbert vehette át a Nemzeti Versenysport Szövetségtől az Év Sportolója elismerést. Az autóversenyző a Life.hu-nak elmondta, miért is olyan fontos számára ez a díj, de természetesen téma volt Norbi kislánya, aki a hetekben lesz 1 éves. Norbi elárulta, milyen apukának tartja magát, és mit fog ahhoz szólni, ha majd a gyermeke is az autósport felé kacsintgat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKözleményben tudatták, válnak. Vége Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-jennifer-aniston-es-justin-theroux-valnak-kozlemenyt-adtak-ki.htmlMár két évvel ezelőtt is lehetett olvasni arról, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága közel sem a legboldogabb. A pár 2015-ben egy titkos ceremónián kelt egybe, de nagyon hamar jelentkeztek az első problémák: arról lehetett olvasni, hogy Theroux nagyon elfoglalt, Jennifer pedig magányos. A hírek szerint dolgoztak a házasságuk megmentésén, de nem sikerült. TV + Sztárok--Ezért tűnt el egy időre a Barátok közt sztárja, Aradi Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180211-ezert-tunt-el-a-baratok-kozt-sztarja-aradi-balazs.htmlAradi Balázs a Life.hu-nak arról mesélt, miért nem játszott egy ideig a Barátok köztben, és hogy érzi magát most, hogy visszatért. TV + SztárokRTLKLUBEzért szereti a Story Gálát Rózsa Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-ezert-szereti-a-story-galat-rozsa-gyorgy-musorvezeto.htmlRég látott kedves ismerőseivel is találkozik Rózsa György a Story Gálán. A műsorvezető a Life.hu-nak mesélt arról, hogy mennyire engedi el magát a partin, és kikkel érzi magát a legjobban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.