konyhafőnök Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt a Konyhafőnök zsűrije! Kiderült, hogy ki csatlakozik Fördős Zéhez és Gáspár Beához az RTL Klub népszerű gasztro realityjében. A Konyhafőnök 7. szériájának ítésze, a Michelin-csillagos fiatal séf, Rácz Jenő!

Az már ismert, hogy a Konyhafőnök című gasztro reality 7. szériájában Fördős Zé mellett a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea kapott helyet a zsűriben. A Volkswagen-Dinig Guide Év Étterme Díjátadó Gálán, ahol a gasztronómia neves szereplői képviseltetik magukat, a Fókusz kamerái előtt került bejelentésre, hogy Rácz Jenő séf lesz a Konyhafőnök idei szériájának harmadik ítésze. A sanghaji Taian Table étterem séfje a műsor kedvéért tért haza Kínából. A legfiatalabb magyar Michelin-csillagos séf címével is büszkélkedő Rácz Jenő saját bevallása szerint a csiszolatlan gyémántokat keresi majd a versenyzők között.

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

A hamarosan induló műsor zsűrijében Fördős Zé mellett tehát Gáspár Bea tölti be a háziasszony szerepét, aki elsősorban az ízekre ügyel, valamint ő az, aki a leginkább bele tudja magát képzelni a versenyzők helyzetébe, hiszen pontosan tudja, hogy mit élnek át egy feladat alatt. Rácz Jenő séf pedig a legmagasabb szakmai elvárásokat képviseli majd, amelyekről sokat elárulhat az is, hogy a séf a kínai Bocuse d'Or verseny válogatottjának edzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.