Petics Kristóf és Tóth Andi közös farsangi buliban mulatott, de tagadják, hogy van köztük valami

Petics Kristóf farsang barátság szerelem viszony Trap kapitány kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andit és Petics Kristófot együtt kapták lencsevégre egy farsangi buliban, mindketten Jokernek öltöztek, azonban felröppent a pletyka, hogy lehet köztük valami. Tóth Andi cáfolta a dolgot.

Az X-faktor korábbi szereplője, a botrányoktól sem mentes Petics Kristóf és Tóth Andi egy közös frasangi buliban vettek részt, ahol mindketten Jokernek öltöztek - írja a Bors. Kép is készült róluk, ami meglehetősen bizalmas viszonyról árulkodik.

Tóth Andi és Petics Kristóf Forrás: Polyálk Attila/Origo, RTL Klub

A lap szerint a fotó azért is érdekes, mert azt pletykálják, a két fiatal egy párt alkot. Tóth Andi azonban cáfolta a híreket. "Körülbelül két éve ismerjük egymást Kristóffal, jó barátok vagyunk, de szerelemről szó sincs. Csak egy farsangi buliról volt szó, amin ijesztőek akartunk lenni, ennyi az egész" - mondta a Borsnak Tóth Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.