Szegecses bőrszerkóban versenyzett Tóth Ivett műkorcsolyázó - Fotók

Forrás: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics -
téli olimpia bőrszerelés tóth ivett műkorcsolyázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi számot mutatott be a téli olimpián Tóth Ivett: az AC/DC dalára műkorcsolyázott.

Koreográfiájához komolyzene helyett az AC/DC Black in Black és Thunderstruck című dalát választotta Tóth Ivett műkorcsolyázó, aki tegnap óta rengeteg rajongóra tett szert. A 19 éves sportoló kissé rendhagyóan, szegecses bőrszerkóban lépett a jégre és kápráztatta el a szurkolókat, no és persze a pontozókat is, ugyanis a 23. helyen sikerült továbbjutnia.

A tavalyelőtti szezonban kezdtem el egy új koreográfussal dolgozni, aki egy modernebb személyiség. Tavaly egy Michael Jackson programom volt, ezt az utat próbáltuk folytatni, vagyis hogy ne megszokott zenéket hozzunk, mint máskor. Azt gondoltam, hogy ha egy ilyen nagy csarnokban AC/DC szól, akkor az nagyon élvezhető lesz" – magyarázta a sportoló a Magyar Nemzetnek.

Tóth Ivett vagány előadása Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Azóta imádja a fél világ Forrás: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics
Elbúcsúztatták kollégái a várandós Földes Esztert - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-elbucsuztattak-kollegai-a-varandos-foldes-esztert-fotok.htmlElbúcsúztatták kollégái Földes Eszter színésznőt, aki első babájával várandós. TV + Sztárok--Elárulta, mire készül: videósorozatot indít Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20180220-videosorozatot-indit-jakupcsek-gabriella.htmlEgy ideje nem láthattuk a tévéképernyőn Jakupcsek Gabriellát, most azonban jó hírt jelentett be követőinek a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Cuki: Liptai Claudia esküvőjén másfél éves kisfia viszi majd a gyűrűkethttp://www.life.hu/sztarok/20180220-liptai-claudia-eskuvojen-masfel-eves-kisfia-viszi-majd-a-gyuruket.htmlLiptai Claudia elárulta, esküvőjén a kisfia, a most másfél éves Marci viszi majd a gyűrűket. TV + SztárokOrigoAz amerikaiak kritizálják Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180220-amerikaiak-kritizaljak-meghan-marklet.html3 hónapon belül csatlakozik a királyi családhoz és úgy tűnik, már a brit akcentust is elsajátította Meghan Markle. TV + Sztárok--Amerikában kezdett új életet Oroszlán Szonja, hamarosan állatorvos leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-amerikaban-kezdett-uj-eletet-oroszlan-szonja-hamarosan-allatorvos-lesz.htmlImmár három éve az Amerikai Egyesült Államokban él Oroszlán Szonja, ahol a színészkedés mellett tanul is: hamarosan állatorvos válhat belőle. TV + SztárokOrigoÚjra szingli Katalin hercegné öccse, James Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-ujra-szingli-katalin-hercegne-occse-james-middleton.htmlSokan már eljegyzést gyanítottak, 5 év után mégis szakított párjával, a 30 esztendős James Middleton. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.