Ismeretlen vezette VV Fanni autóját a lány halála után

Forrás: -- -
gyilkosság büntetés autó parkolás vezetés VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mág mindig nincs meg a november eltűnt Novozánszki Fanni holtteste. Bár a gyilkossággal gyanúsított férfi előzetesben van, rengeteg a rejtélya bűneset körül. Most például arról lehet olvasni, hogy "rejtélyes sofőr" vezette  a lány eltűnése után az autóját. 

"Fannikámnak nem volt jogosítványa, de nagyon vágyott egy kocsira, így hatalmas öröm volt, amikor megvette a pici Smartot. Tudni kell, hogy a lányom túlzottan is jószívű volt, ezért kölcsönadta a barátainak az autót, amikor azok kérték" - mondta el a Blikknek Fanni édesanyja, aki a napokban kapott kézhez egy bírságot, amely szerint az autóval valaki Fanni eltűnése után két nappal, november 22-én tilosban parkolt. "A XIII. kerületben volt szabálytalan az illető. Nagyon szeretnék Fanni állítólagos barátnője, Erika szemébe nézni, és beszélni vele. Ő az eltűnés napján ülhetett az autóban, tőle kaptuk vissza annak idején a járművet, amikor a rendőrség felszólította, hogy adja oda nekünk. Talán tudhat valamit a történtekről" - tette hozzá Katalin.

Forrás: --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.