Zseniális videó jelent meg Swaney Elizabeth-ről

akrobatika téli olimpia 2018 mém síakrobatika Swaney Elizabeth vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beindult a mémgyár Swaney Elizabeth meglehetősen gyenge olimpiai fellépése után: vicces videó került fel róla a közösségi oldalra.

Mint arról korábban már beszámoltunk, nem mutatott be akrobatikus gyakorlatot Swaney Elizabeth a téli olimpia női síakrobatika félcső számában. A róla készült videó az egész világot bejárta, és most rajta nevet az internet. Ha ez még nem lenne elég, beindult a mémgyár is, felkerült a közösségi oldalra Swaney gyakorlatának és Knézy Jenő évekkel ezelőtti zseniális olimpiai kommentárjának összefésült változata. Mint ismeretes, a néhai kommentátor az úszni alig tudó Eric Moussambani úszását közvetítette, megdöbbenésének pedig nyomdafestéket nem tűrő szavakkal adott hangot.

Elbúcsúztatták kollégái a várandós Földes Esztert - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-elbucsuztattak-kollegai-a-varandos-foldes-esztert-fotok.htmlElbúcsúztatták kollégái Földes Eszter színésznőt, aki első babájával várandós. TV + Sztárok--Elárulta, mire készül: videósorozatot indít Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20180220-videosorozatot-indit-jakupcsek-gabriella.htmlEgy ideje nem láthattuk a tévéképernyőn Jakupcsek Gabriellát, most azonban jó hírt jelentett be követőinek a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Cuki: Liptai Claudia esküvőjén másfél éves kisfia viszi majd a gyűrűkethttp://www.life.hu/sztarok/20180220-liptai-claudia-eskuvojen-masfel-eves-kisfia-viszi-majd-a-gyuruket.htmlLiptai Claudia elárulta, esküvőjén a kisfia, a most másfél éves Marci viszi majd a gyűrűket. TV + SztárokOrigoAz amerikaiak kritizálják Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180220-amerikaiak-kritizaljak-meghan-marklet.html3 hónapon belül csatlakozik a királyi családhoz és úgy tűnik, már a brit akcentust is elsajátította Meghan Markle. TV + Sztárok--Amerikában kezdett új életet Oroszlán Szonja, hamarosan állatorvos leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-amerikaban-kezdett-uj-eletet-oroszlan-szonja-hamarosan-allatorvos-lesz.htmlImmár három éve az Amerikai Egyesült Államokban él Oroszlán Szonja, ahol a színészkedés mellett tanul is: hamarosan állatorvos válhat belőle. TV + SztárokOrigoÚjra szingli Katalin hercegné öccse, James Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-ujra-szingli-katalin-hercegne-occse-james-middleton.htmlSokan már eljegyzést gyanítottak, 5 év után mégis szakított párjával, a 30 esztendős James Middleton. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.