Beszóltak Vajna Tímeának a legújabb Instagram-posztja alatt

Andy Vajna Vajna Tímea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtelmes fotót tett közzé Vajna Tímea Los Angelesből. Azt nem tudjuk, találkozott-e Amerikában Andy Vajnával, de (L)OVER feliratú felsője nem sok jót sejtet. És ha ez nem lenne elég, követői is belekötöttek. Azzal szekálják, hogy gazdag férje nélkül mehet párizsit szeletelni a közértbe. 

Timi a szokásosnál közlékenyebb volt, és válaszolt az oldalon. "Közgazdász vagyok és van pár cégem. De ha párizsit kellene szeletelnem, azt is elvállalnám. Számomra nem piszkos a munka" - jelentette ki.

(L)OVER

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Persze, volt, aki Timi mellé állt, mint ahogy például ebben a posztban is olvashatjuk: "Nem Timi az első olyan lány aki egy nagyon gazdag férfi mellett találja meg a boldogságot! Az vesse rá az utolsó követ , aki ha megtehetné nem így élne ...Mitől jobb az ha valaki boldogtalan és még a párja is szegény !? És sosem tudhatjuk mi van a szinfalak mögött... és az örök mondás ... Ne ítélj, hogy ne ítéltessenek".

Timi erre is válaszolt: "minden barátnőm szenved, hogy nincs normális pasi a mostani 30-40 eves korosztályban. A rendeseknek meg már van párja".

Tóth Gabi és Tóth Vera Kínában lépnek felhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-toth-gabi-es-toth-vera-enekesnok-kinaban-lepnek-fel.htmlVera a közösségi oldalán újságolta a nagy hírt, miszerint Tóth Gabival egy hónap múlva Kínában koncerteznek majd.TV + Sztárok--Súlyos sérülést szenvedett az Oltári csajok Janija http://www.life.hu/sztarok/20180222-sulyos-serulest-szenvedett-az-oltari-csajok-janija-paintballozas-kozben.htmlPaintballozni ment az Oltári csajok Janija és Márkja. A fiúk a Hajnal miatti feszültségüket vezették volna le a harccal, de az rossz véget ért. Jani megsérült, agyalapi törést szenvedett és kómába került. TV + Sztárok--Terhességet hazudik Kornélnak az Oltári csajok Rózsájahttp://www.life.hu/sztarok/20180221-terhesseget-hazudik-kornelnak-az-oltari-csajok-rozsaja-rtl.htmlCselszövések sorának lehetünk tanúi az RTL 2 Oltári csajok sorozatában. TV + SztárokOrigoKiderült, ki a Konyhafőnök harmadik zsűritagja!http://www.life.hu/sztarok/20180221-kiderult-ki-lesz-a-konyhafonok-harmadik-zsuritagja.htmlEgyütt a Konyhafőnök zsűrije! Kiderült, hogy ki csatlakozik Fördős Zéhez és Gáspár Beához az RTL Klub népszerű gasztro realityjében. A Konyhafőnök 7. szériájának ítésze, a Michelin-csillagos fiatal séf, Rácz Jenő! TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup válnak: hatalmas vagyonon osztoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-hosszu-katinka-uszono-es-shane-tusup-valnak-hatalmas-vagyonon-osztoznak.htmlAhogy írtunk is róla, a hírek szerint most már biztosan vége Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságának. Az úszónő beadta a válókeresetet, edzőjével négy és fél évig voltak házasok. A legfrissebb információk már a vagyonmegosztásról szólnak. TV + Sztárok--A Modern Talking énekesébe, Thomas Andersbe volt szerelmes Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180214-a-modern-talking-enekesebe-thomas-andersbe-volt-szerelmes-schobert-norbert.htmlA Micsoda Nők! Valentin-napi kiadásának egyik meghívott vendége Schobert Norbi volt. A fitneszguru saját bevallása és Rubint Réka szerint is nagyon romantikus, de most egy vicces múltbeli titkot is elárult. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.