Beszóltak Vajna Tímeának a legújabb Instagram-posztja alatt

Andy Vajna Vajna Tímea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtelmes fotót tett közzé Vajna Tímea Los Angelesből. Azt nem tudjuk, találkozott-e Amerikában Andy Vajnával, de (L)OVER feliratú felsője nem sok jót sejtet. És ha ez nem lenne elég, követői is belekötöttek. Azzal szekálják, hogy gazdag férje nélkül mehet párizsit szeletelni a közértbe. 

Timi a szokásosnál közlékenyebb volt, és válaszolt az oldalon. "Közgazdász vagyok és van pár cégem. De ha párizsit kellene szeletelnem, azt is elvállalnám. Számomra nem piszkos a munka" - jelentette ki.

(L)OVER

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Persze, volt, aki Timi mellé állt, mint ahogy például ebben a posztban is olvashatjuk: "Nem Timi az első olyan lány aki egy nagyon gazdag férfi mellett találja meg a boldogságot! Az vesse rá az utolsó követ , aki ha megtehetné nem így élne ...Mitől jobb az ha valaki boldogtalan és még a párja is szegény !? És sosem tudhatjuk mi van a szinfalak mögött... és az örök mondás ... Ne ítélj, hogy ne ítéltessenek".

Timi erre is válaszolt: "minden barátnőm szenved, hogy nincs normális pasi a mostani 30-40 eves korosztályban. A rendeseknek meg már van párja".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.