Jennifer Aniston és Justin Theroux Brad Pitt szerelmes üzenetei miatt válnak?

Forrás: AFP/Francois Guillot -
Brad Pitt válás Justin Theroux üzenet Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston és Justin Theorux házassága tönkrement, és ehhez Brad Pittnek is lehet valami köze: az ő szerelmes üzenetei bizonytalanították el Justint.

Jennifer Aniston és Justin Theroux közleményben jelentették be, hogy rövid házasságuk véget ért, elválnak. Az okokról nem nyilatkoztak, de egy a párhoz közel álló forrás szerint Brad Pitt is közrejátszott abban, hogy megromlott Jennifer és Justin kapcsolata. Úgy hírlik, hogy Jennifer Aniston szerelmes üzeneteket őrizgetett Brad Pitt-től...

Jennifer Aniston és Brad Pitt Forrás: AFP/Francois Guillot

„Régi szerelmes üzenetekre bukkan Justin, amiket még Brad Pitt írt" – mondta a bennfentes, aki meg is osztotta az üzenetek tartalmát. „Gyönyörű voltál ma este" – szólt az egyik üzenet. „Máris nagyon hiányzol" – írta Brad egy másik alkalommal. Ártatlan kedvességek ezek csupán, Jennifer Anistonnak mégis sokat jelenthetett, ha egyszer megtartotta őket, ezen akadt ki Justin is. Ugyan a színésznő biztosította arról férjét, hogy nem jelentenek már neki semmit az üzenetek, a színész elbizonytalanodott - írja a US Weekly.

Jennifer Aniston rajongói szurkolnak: szertnék, ha a színésznő és Brad Pitt összejönnének


Még mindig nagyon sokan álompárnak tekintik Jennifer Anistont és Brad Pittet, így most, hogy a színésznő válik abban reménykednek, hogy újra összejön az egykori házaspár. Sőt, olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy egyenesen Pitt miatt válik a színésznő. Olvasd el erről a LIfe.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.