Kenderesi Tamás úszó Szilovics Fanni kézilabdázóval jár

Forrás: AFP/Odd Andersen -
szerelem Szilovics Fanni Kenderesi Tamás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kenderesi Tamás újra szerelemes. Szilovics Fanni kézilabdázóval jött össze, már nem először, Korábban alkottak már egy párt. 

Kenderesi Tamás bronzérmes úszó újra szerelmes. A Bors információi szerint a fiatal sportoló választottja nem más, mint Szilovics Fanni, aki a Győr kézilabdacsapatának tagja, ráadásul a hírek szerint már nem először szerettek egymásba: már korábban is jártak.

Kenderesi Tamás szerelmes Forrás: AFP/Odd Andersen

"Már korábban is jártak, tehát még Dalma előtt is párt alkottak. Most újra felmelegítették a kapcsolatukat" - állítja egy bennfentes arra utalva, hogy Kenderesi Tamás még a korábbi párja Sebestyén Dalma úszó előtt is egy párt alkotott a kézilabdással. Sem az úszót, sem Fannit nem sikerült utolérnie a lapnak, ellenben Dalma megerősítette, hogy már nem alkot egy párt ő és Kenderesi Tamás. "Igen, így van, tavaly óta nem járok Tamással" - árulta el Dalma.

Kenderesi Tamás (@tamaskenderesi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.