Miló Viki megműttette lógó szemhéját, ami azóta kínozta, hogy hatalmas ütést kapott a szemére

Fotó: Schmidt Barbara/Life.h -
Miló Viktória műtét plasztikai beavatkozás plasztika orvos boksz kórház beteg sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miló Viki felsőszemhéj-plasztikán esett át, egy régi sérülés óta zavarta lógó szemhéja, most kés alá feküdt a világbajnok bokszoló.

"Amikor még versenyszerűen bokszoltam, akkor kaptam egy nagy ütést a bal szememre. Elmozdult a csont, így sokkal feltűnőbbé vált, hogy azon az oldalon lóg a szemhéjam, ami nagyon zavar" - nyilatkozta a Hot! magazinnak Miló Viki világbajnok ökölvívó, aki nemrégiben felsőszemhéj-palsztikán esett át.

Miló Viktória megműttette lógó szemhéját Fotó: Schmidt Barbara/Life.h

Orvosa, dr. Pap Péter elmondta, hogy ez a műtét esztétikai beavatkozás, nem egészségi okokból szokták javasolni, de ha nagyon lelóg a szemhéj, már a látást is zavarhatja. Erről Vikinél nem volt szó.

Miló Viki egyébként azt is elárulta a magazinnak, hogy a plasztikai sebészetet valóságos áldásnak tartja, hiszen így van lehetőség korrigálni, ha valamivel elégedetlen az ember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.