Súlyos sérülést szenvedett az Oltári csajok Janija

kóma paintball kórház Oltári csajok (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paintballozni ment az Oltári csajok Janija és Márkja. A fiúk a Hajnal miatti feszültségüket vezették volna le a harccal, de az rossz véget ért. Jani megsérült, agyalapi törést szenvedett és kómába került. 

A srácok paintballal akarták megoldani a köztük lévő viszályt. Márk annyira nem bírta elviselni, hogy barátja ebben is legyőzné, hogy csalással próbált előnyhöz jutni, aminek lehet, hogy most végzetes következménye lesz...

Jaskó Bálint (Farkas Márk) és Dér Zsolt (Hegyi János) az RTL kamerái előtt meséltek karaktereik kapcsolatáról, valamint ˝harcjelenetük˝ kulisszatitkairól.

Vadonatúj luxusautóban feszít Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180222-vadonatuj-luxusautoban-feszit-rubint-reka-fotok.htmlBoldogságtól sugárzó arccal töltötte fel legújabb képeit a Facebookra Rubint Réka. A fitneszmami ezúttal egy új luxusautóval járja az országot. TV + SztárokOrigoAmerikába utazik Andy Vajna az Oscar-díjátadórahttp://www.life.hu/sztarok/20180222-amerikaba-utazik-andy-vajna-az-oscar-dijatadora.htmlAmióta a Story Gálán Andy Vajna az asszisztensével vett részt, felesége Timi többször is hangot adott szomorúságának Instagramján, sőt, arról is posztolt, hogy férjét örökké szeretni fogja. TV + SztárokOrigoTitokzatos argentin férfival bobozik Vajna Timi Aspenbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-titokzatos-argentin-ferfival-bobozik-vajna-timea-aspenben.htmlMiután Andy Vajna a Story Gálán asszisztensével jelent meg, Vajna Timi az Instagramon kommentálta a történteket. Később arról posztolt, hogy mennyire magányosnak érzi magát Valentin napon, majd a Facebookon vallott szerelmet férjének. Most azonban egészen más hangulatú képet töltött fel Instagramjára, amelyen egy férfival bobozik Aspenben. TV + SztárokOrigoGáspár Bea lesz a Konyhafőnök új évadának egyik zsűritagjahttp://www.life.hu/sztarok/20180216-gaspar-bea-korabbi-nyertes-lesz-a-konyhafonok-uj-evadanak-egyik-zsuritagja.htmlKiderült, A Konyhafőnök következő évadában tehát Fördős Zé mellett Gáspár Bea lesz a másik zsűritag, a harmadik kilétét még nem árulták el. TV + Sztárok--Közleményben tudatták, válnak. Vége Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-jennifer-aniston-es-justin-theroux-valnak-kozlemenyt-adtak-ki.htmlMár két évvel ezelőtt is lehetett olvasni arról, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága közel sem a legboldogabb. A pár 2015-ben egy titkos ceremónián kelt egybe, de nagyon hamar jelentkeztek az első problémák: arról lehetett olvasni, hogy Theroux nagyon elfoglalt, Jennifer pedig magányos. A hírek szerint dolgoztak a házasságuk megmentésén, de nem sikerült. TV + Sztárok--A Modern Talking énekesébe, Thomas Andersbe volt szerelmes Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180214-a-modern-talking-enekesebe-thomas-andersbe-volt-szerelmes-schobert-norbert.htmlA Micsoda Nők! Valentin-napi kiadásának egyik meghívott vendége Schobert Norbi volt. A fitneszguru saját bevallása és Rubint Réka szerint is nagyon romantikus, de most egy vicces múltbeli titkot is elárult. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.