Tóth Gabi és Tóth Vera Kínában lépnek fel

"Fotó: Polyák Attila - Origo" -
Tóth Gabi Kína énekesnő Tóth Vera fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera a közösségi oldalán újságolta a nagy hírt, miszerint  Tóth Gabival egy hónap múlva Kínában koncerteznek majd.

"Pontosan egy hónap múlva Kínában koncertezünk tesómmal és a bandájával meg a triómmal. Az egyik helyszín egy felhőkarcoló 62.emeletén lesz egy konzulátusi buliban, ahonnan ilyen a kilátás. Egész elképesztő, el sem hisszük" - írta.

Súlyos sérülést szenvedett az Oltári csajok Janija http://www.life.hu/sztarok/20180222-sulyos-serulest-szenvedett-az-oltari-csajok-janija-paintballozas-kozben.htmlPaintballozni ment az Oltári csajok Janija és Márkja. A fiúk a Hajnal miatti feszültségüket vezették volna le a harccal, de az rossz véget ért. Jani megsérült, agyalapi törést szenvedett és kómába került. TV + Sztárok--Berki új párja, Katona Renáta elárulta, hogy Krisztián már 2011-ben is össze akart jönni velehttp://www.life.hu/sztarok/20180221-berki-uj-parja-katona-renata-elarulta-hogy-krisztian-mar-2011-ben-is-ossze-akart-jonni-vele.htmlA Fem3 kamerái előtt mesélt Berki Krisztián új kedvese kapcsolatukról. TV + SztárokOrigoAmerikába utazik Andy Vajna az Oscar-díjátadórahttp://www.life.hu/sztarok/20180222-amerikaba-utazik-andy-vajna-az-oscar-dijatadora.htmlAmióta a Story Gálán Andy Vajna az asszisztensével vett részt, felesége Timi többször is hangot adott szomorúságának Instagramján, sőt, arról is posztolt, hogy férjét örökké szeretni fogja. TV + SztárokOrigoErnyey Béla színész megmutatta 38 évvel fiatalabb feleségét Balaton Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20180221-a-dining-guide-ev-etterme-dijatado-galajan-fotoztak-le-ernyei-bela-szineszt-es-fiatal-feleseget.htmlGyönyörű feleségével vett részt a Dining Guide Díjátadó Gálán Ernyey Béla. Az esményről fotókat is közzé tett a hivatalos Facebook-oldalán. TV + Sztárok--Gáspár Bea lesz a Konyhafőnök új évadának egyik zsűritagjahttp://www.life.hu/sztarok/20180216-gaspar-bea-korabbi-nyertes-lesz-a-konyhafonok-uj-evadanak-egyik-zsuritagja.htmlKiderült, A Konyhafőnök következő évadában tehát Fördős Zé mellett Gáspár Bea lesz a másik zsűritag, a harmadik kilétét még nem árulták el. TV + Sztárok--Az Év Sportolója díjról és az apaságról beszélt Michelisz Norberthttp://www.life.hu/sztarok/20180214-ev-sportoloja-dijrol-es-az-apasagrol-beszelt-michelisz-norbert.htmlMichelisz Norbert vehette át a Nemzeti Versenysport Szövetségtől az Év Sportolója elismerést. Az autóversenyző a Life.hu-nak elmondta, miért is olyan fontos számára ez a díj, de természetesen téma volt Norbi kislánya, aki a hetekben lesz 1 éves. Norbi elárulta, milyen apukának tartja magát, és mit fog ahhoz szólni, ha majd a gyermeke is az autósport felé kacsintgat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.