Rubint Réka luxusautó Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldogságtól sugárzó arccal töltötte fel legújabb képeit a Facebookra Rubint Réka. A fitneszmami ezúttal egy új luxusautóval járja az országot. 

A kocsit nem a házaspár vásárolta, ahogy a képeken is látni: szponzorautóról van szó, ám ez semmit nem von le az utazás élményéből.

Gyilkosság miatt hallgatták ki Németh Kristófothttp://www.life.hu/sztarok/20180222-gyilkossag-miatt-hallgattak-ki-nemeth-kristofot-onnan-ismeri-doszpot-peter.htmlNémeth Kristóf, a Fórum Színház igazgatója A Hűtlenség ára díszbemutatóján mesélt egy különösen induló barátságról. Elárulta, Doszpot Péter egykori nyomozóval nem akárhogy került kapcsolatba, és arról is beszélt, hogy azóta jó barátok. TV + SztárokOrigoEdzés utáni fotót posztolt Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180221-edzes-utani-fotot-posztolt-hosszu-katinka-uszono.htmlNehéz időszakon van túl Hosszú Katinka, akinek házassága válsága után a sportkarrierjében isdöntéseket kellett hoznia. TV + Sztárok--Ernyey Béla színész megmutatta 38 évvel fiatalabb feleségét Balaton Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20180221-a-dining-guide-ev-etterme-dijatado-galajan-fotoztak-le-ernyei-bela-szineszt-es-fiatal-feleseget.htmlGyönyörű feleségével vett részt a Dining Guide Díjátadó Gálán Ernyey Béla. Az esményről fotókat is közzé tett a hivatalos Facebook-oldalán. TV + Sztárok--Ismeretlen vezette VV Fanni autóját a lány halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-valaki-vezette-vv-fanni-autojat-a-lany-halala-utan-es-tilosban-parkolt.htmlMág mindig nincs meg a november eltűnt Novozánszki Fanni holtteste. Bár a gyilkossággal gyanúsított férfi előzetesben van, rengeteg a rejtélya bűneset körül. Most például arról lehet olvasni, hogy "rejtélyes sofőr" vezette a lány eltűnése után az autóját. TV + Sztárok--A Modern Talking énekesébe, Thomas Andersbe volt szerelmes Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180214-a-modern-talking-enekesebe-thomas-andersbe-volt-szerelmes-schobert-norbert.htmlA Micsoda Nők! Valentin-napi kiadásának egyik meghívott vendége Schobert Norbi volt. A fitneszguru saját bevallása és Rubint Réka szerint is nagyon romantikus, de most egy vicces múltbeli titkot is elárult. TV + SztárokOrigoTitokzatos argentin férfival bobozik Vajna Timi Aspenbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-titokzatos-argentin-ferfival-bobozik-vajna-timea-aspenben.htmlMiután Andy Vajna a Story Gálán asszisztensével jelent meg, Vajna Timi az Instagramon kommentálta a történteket. Később arról posztolt, hogy mennyire magányosnak érzi magát Valentin napon, majd a Facebookon vallott szerelmet férjének. Most azonban egészen más hangulatú képet töltött fel Instagramjára, amelyen egy férfival bobozik Aspenben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.