VV Béci elköltözött feleségétől, új szerelme van

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
házasság válás Young G szerelem VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Béci, azaz Rácz Béla elköltözött feleségétől, most pedig kiderült, ki a titokzatos nő, aki elrabolta a rapper szívét. 

Young G, a ValóVilágból ismert VV Béci már egy ideje nem él együtt feleségével, a Ripost információ szerint pedig az is kiderült, ki az a lány, akivel most együtt van. Követőivel Valentin-napon osztotta meg a hírt, és azt, hogy nem szeretné, hogy kislányukra hatással legyen a különválásuk. A rapper titkolni akarta még új kedvese kilétét, azonban egy Instagram-poszt elárulta őket, amikor arról tettek közzé fotót, ahogy a lány névnapját ünneplik.

Young G lebukott: kiderült, ki a barátnője Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Elhunyt Lázár Bence, korábbi labdarúgó, szakkommentátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-elhunyt-lazar-bence-korabbi-labdarugo-szakkommentator.html26 éves korában elhunyt Lázár Bence korábbi labdarúgó, szakkommentátor. Halálhírét a család közölte. TV + Sztárok--Szulák Andrea mindenáron megvédi igazát: tettlegességig is elment márhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-szulak-andrea-mindenaron-megvedi-igazat-tettlegessegig-is-elment-mar.htmlSzulák Andrea nem riad vissza semmitől, ha az igazát kell megvédenie, akár ütni is képes. TV + SztárokShane Tusupot tetoválásai akadályozhatják a csajozásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-shane-tusupot-tetovalasai-akadalyozhatjak-a-csajozasban-hosszu-katinka.htmlShane Tusup teste tele van olyan tetoválásokkal, amelyek feleségére, Hosszú Katinkára emlékeztetik. Kérdés, hogy egy esetleges új barátnőt mennyire fog ez zavarni... TV + Sztárok--Súlyos sérülést szenvedett az Oltári csajok Janija http://www.life.hu/sztarok/20180222-sulyos-serulest-szenvedett-az-oltari-csajok-janija-paintballozas-kozben.htmlPaintballozni ment az Oltári csajok Janija és Márkja. A fiúk a Hajnal miatti feszültségüket vezették volna le a harccal, de az rossz véget ért. Jani megsérült, agyalapi törést szenvedett és kómába került. TV + Sztárok--Détár Enikő próbál figyelni az egészségére, és kozmetikai beavatkozásokon is átesett márhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-detar-eniko-probal-figyelni-az-egeszsegere-es-kozmetikai-beavatkozasokon-is-atesett-mar.htmlTérdműtéte után is ugyanúgy teljesít a színpadon Détár Enikő, habár néha erős gyógyszereket kell szednie. Nemcsak egészségesen, de faiatalon is próbálja magát tartani. Eddig plasztikai műtéte nem volt, de azt mondja: egyáltalán nem ciki, ha valaki ilyet bevállal. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVajna Timi magánrepülőért könyörög: Instagramon kért segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180222-vajna-timi-maganrepuloert-konyorog-instagramon-kert-segitseget.htmlVéget ért Vajna Timi aspeni vakációja, de a síparadicsom nem akarja őt elengedni: órákat vesztegelt a reptéren, és segítségért könyörgött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.