Ma ünnepli 40. születésnapját Kasza Tibi, megnéztük, mennyit változott az elmúlt években

Crystal Kasza Tibor ének showman Kasza Tibi születésnap énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Crystal együttessel ismerte meg az ország Kasza Tibi nevét, aki ma ünnepli 40. születésnapját. Nosztalgiázzunk kicsit, és nézzük meg, milyen is volt a kisfiús mosolyú showman néhány évvel ezelőtt!

Emlékszünk még a Crystal együttesre? A ma 40 éves, szegedi születésű Kasza Tibi ugyanis ezzel az együttessel robbant be a köztudatba testvérével, Kasza Gáborral és Lajtai Katival. Az ír dallamokon nyugvó zenéért Artisjus-díjat is kaptak, 2010-ben oszlottak fel.

Műsorvezetőként sem mellőzhetjük a hazai celebpalettán, hiszen saját műsora, a Kasza! Show házigazdája volt néhány évvel ezelőtt, legutóbb pedig a Pénzt vagy éveket! című vetélkedőben láthatták a nézők, de Facebook-oldala is sokaknak adja meg a napi poénmennyiséget. Ne feledkezzünk meg azonban szóló lemezéről, a Ha egy férfi igazán szeretről sem!

Kasza Tibi már Instagram oldalára is tett ki egy születésnapi posztot, bár ott azt állítja, csak azért is 39 marad.

Csak azért is 39 Köszönöm szépen a sok köszöntést ❤️ Puszi ❤️

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Így vallott szerelmet a nyilvánosság előtt Berki Krisztián férjezett szerelme, Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-igy-vallott-szerelmet-a-nyilvanossag-elott-berki-krisztian-ferjezett-szerelme-katona-renata.htmlBerki Krisztián szerelméről, Katona Renátáról kiderült, hogy még férjnél van. A fiatal szépség kapott hideget-meleget a kommentelőktől. Így üzent azoknak, akik rossz szemmel nézik házasságából való kilépését.TV + SztárokOrigoShane Tusupnak több Hosszú Katinkához köthető tetoválása van, mi lesz velük a válás után?http://www.life.hu/sztarok/20180223-shane-tusupnak-tobb-hosszu-katinkahoz-kotheto-tetovalas-van-mi-lesz-veluk-a-valas-utan.htmlTöbb tetoválás borítja Shane Tusup testét, ezek közül jónéhány is válófélben lévő feleségéhez, Hosszú Katinkához köthető. Kérdés, vajon eltávolíttatja-e miután hivatalosan is véget ér házasságuk? TV + Sztárok--39 évesen első gyermekét várja Rachel McAdamshttp://www.life.hu/sztarok/20180223-39-evesen-elso-gyermeket-varja-rachel-mcadams-terhes.htmlSajtóértesülések szerint első gyermekét várja a Szerelmünk lapjai sztárja, Rachel McAdams. A színésznő egyelőre nem reagált a híresztelésre. TV + Sztárok--Hajdú Péter szívesen megvizsgálná a 28 éves szűz színésznőt, Bálint Emeséthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-hajdu-peter-szivesen-megvizsgalna-a-28-eves-szuz-szinesznot-balint-emeset.htmlHajdú Péter vendége volt a 28 éves szűz színésznő, Bálint Emese, aki nemcsak azzal dicsekedett, hogy még soha nem volt senkivel intim kapcsolata, hanem azzal is, hogy mindene természetes: ezt Hajdú Péter szívesen megvizsgálná. TV + SztárokOrigoVolt rendőr a VV Fanni-ügyről: bárhova elrjethette gyilkosa a lány holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-volt-rendor-a-vv-fanni-ugyrol-barhova-lerjethette-gyilkosa-a-lany-holttestet.htmlVV Fanni holtteste után nagy erőkkel nyomoznak a rendőrök, eddig sikertelenül. Azon az útvonalon keresik, ahol a gyanúsított a bérelt autójával járt, de egy volt rendőr szerint szinte bárhol lehet a lány teste, hiszen a feltételezett gyilkosnak volt két napja arra, hogy elrejtse. TV + Sztárok--Kibékülhet Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kibekulhet-egymassal-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlÚgy tűnik, még van remény arra, hogy kibéküljön egymással Cserpes Laura és Gyurta Dani. Az énekesnő kedvese után utazott a téli olimpiára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.