Férjes asszonyt szeret Berki Krisztián: Katona Renáta még házas

Forrás: Instagram/berkikrisztian -
Katona Renáta házasságtörés szerelem házas Berki Krisztián (TV2)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián életében először szerelmes, saját bevallása szerint. Választottjáról azonban kiderült, hogy másfél éve férjnél van...

Katona Renáta az a nő, aki életében először szerelembe ejtette a nagy macsót, Berki Krisztiánt. A szerelmes reality sztár büszkén vállalja érzéseit és bár nem szerettek volna a nyilvánosság előtt élni, mióta kitudódott a kapcsolat, rendszeresen posztolnak közös képet, sőt a lány már egy reggeli műsorban Berki kedvenc kajáját is elkészítette.

Sokan kedvelik a fiatal lányt és örülnek, hogy kedvencük egy kedves nőt fogott ki magának. Azt azonban eddig senki sem tudta, hogy Reni, azaz Mazsi még házas. Egy neve elhallgatását kérő közeli barát álltólag a Bors-nak azt mondta, hogy a cukrászda tulajdonos egy menő vállalkozó felesége már másfél éve és éppen a kisbabán dolgoztak, amikor Berki színre lépett. Hiába, a szerelemnek nem lehet parancsolni.

Berki Krisztián új kedvesével, Katona Renátával posztolta ki első közös képüket Forrás: Instagram/berkikrisztian

"Egészen megdöbbentő számomra ez az egész, Reniék ugyanis babát terveztek még pár hete" - kezdte a barát.

Mások szerint Rubint Rékáék hozták őket össze:

"Rubint Réka óráin találkozgatott Reni és Berki, és a helyiek azt rebesgetik, hogy a híres házaspár elhívta magával síelni, ahová meglepetésként Berki is csatlakozott, a továbbiakat pedig már jól tudjuk."

A lap megkereste a lányt, aki őszintén mesélt arról, mi az izgaság, ám később Berki visszavonta barátnője nyilatkozatát. A férjet is sikerült felkutatni, aki bővebben nem kívánt nyilatkozni, csak annyit mondott: örül, hogy Berki jött és felnyílhatott a szeme.

Kisbabát vár Kulcsár Edina: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kisbabat-var-kulcsar-edina-foto.htmlKulcsár Edina valóban kisbabát vár, ő maga mesélte el a nem mindennapi történetet.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián megmutatta gyönyörű új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-berki-krisztian-megmutatta-gyonyoru-uj-szerelmet-foto.htmlBerki Krisztián szerelmes és ezt már nem is titkolja. Közösségi oldalán mutatta meg új választottját. TV + SztárokOrigoShane Tusup tanítványaival és munkával vigasztalódik Hosszú Katinkával való szakítása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-shane-tusup-tanitvanyaival-es-munkaval-vigasztalodik.htmlTanítványai körében ismét mosolyog Shane Tusup, aki a munkába temetkezik Hosszú Katinkával történt szakítása után. TV + Sztárok--Vajna Timi majdnem balesetet szenvedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-vajna-timi-majdnem-balesetet-szenvedett-foto.htmlVajna Timi jelenleg Aspenben síel, ahol egy szellemekkel teli hotelben szállt meg és majdnem lezuhant egy hatalmas lépcsőről. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston és férje, Justin Theroux nem is voltak házasok? Mindenkit átvágtak?http://www.life.hu/sztarok/20180217-jennifer-aniston-es-ferje-justin-theroux-nem-is-voltak-hazasok.htmlHárom év párkapcsolat és két év házasság után válik a sztárpár, Jennifer Aniston és Justin Theroux, vagy mégsem? Állítólag nem is voltak házasok. TV + Sztárok--Szűcs Juditról azt terjesztették, hogy pornófilmben szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-szucs-juditrol-azt-terjesztettek-hogy-pornofilmben-szerepelt.htmlSzűcs Judith a 80-as évek egyik legkedveltebb énekesnője és szexszimbóluma volt. Nem csoda, hogy pornóbotrányba keveredett, ami ismét felütötte a fejét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.