Hajdú Péter szívesen megvizsgálná a 28 éves szűz színésznőt, Bálint Emesét

Forrás: Instagram/Hajdú Péter, ATV/Esti Frizbi -
vizsgálat Bálint Emese szűz Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter vendége volt a 28 éves szűz színésznő, Bálint Emese, aki nemcsak azzal dicsekedett, hogy még soha nem volt senkivel intim kapcsolata, hanem azzal is, hogy mindene természetes: ezt Hajdú Péter szívesen megvizsgálná.

Bálint Emese, a 28 éves szűz színésznő eddig nem talált olyan férfit, akinek szívesen odaadná ártatlanságát, de már igazán szeretne. Férjet akar, ezt már több műsorban is elmondta, vasárnap pedig Hajdú Péter vendégeként az Esti Frizbiben lesz látható, ott is arról nyilatkozott, hogy társra akar lelni, és arról, hogy nem szereti a mostani, erkölcstelen világot. Szó esett a plasztikai műtétekről is, de persze Emese teljesen természetes, ugyan nem ítéli el azokat a nőket, akik kés alá fekszenek.

Hajdú Péter szívesen megvizsgálná a 28 éves szűz színésznőt, Bálint Emesét Forrás: Instagram/Hajdú Péter, ATV/Esti Frizbi
Havas Henrik: amikor megvádoltak, a lányom sírt, a feleségem mérges volthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-havas-henrik-amikor-megvadoltak-a-lanyom-sirt-a-felesegem-merges-volt.htmlMegszólalt Havas Henrik, akit két hónapja nem láthattak a nézők a tévé képernyőjén. Elárulta, jól esik neki, hogy reggelente sokáig aludhat és élvezi a pihenést, ugyanakkor ma is tele van ötletekkel. TV + SztárokOrigoVajna Timi kifigurázta férjét és Andy asszisztensét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-vajna-timi-kifigurazta-ferjet-es-andy-asszisztenset-foto.htmlLe sem tagadhatná Vajna Timi, hogy még mindig nagyon fáj neki, hogy Andy asszisztensével ment a Story Gálára: kifigurázta a róluk készült képeket. TV + Sztárok--Hosszú Katinka szakmát váltott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-hosszu-katinka-szakmat-valtott-foto.htmlHosszú Katinka úgy döntött a csúcson kell abbahagyni, így az úszás helyett egy hétköznapi foglalkozást választott: megmutatta, mire váltott. TV + Sztárok--Kelemen Annát szétszedték a kommentelők, amiért indulni akar a választásokonhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kelemen-annat-szetszedtek-a-kommentelok-amiert-kepviselokent-indul.htmlKelemen Anna képviselőként indul, ezt közösségi oldalán jelentette be. Követőit igencsak megosztotta a hír: kap hideget-meleget.TV + Sztárok--Férjes asszonyt szeret Berki Krisztián: Katona Renáta még házashttp://www.life.hu/sztarok/20180223-ferjes-asszonyt-szeret-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián életében először szerelmes, saját bevallása szerint. Választottjáról azonban kiderült, hogy másfél éve férjnél van... TV + Sztárok--Justin Bieber mostohaanyja az énekes féltestvérével várandóshttp://www.life.hu/sztarok/20180222-justin-bieber-mostohaanyja-az-enekes-feltestverevel-varandos.htmlJustin Bieber megtanulhatja a kisbabák körüli teendők csínját-bínját, hiszen mostohaanyja gyermeket vár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.