Így vallott szerelmet a nyilvánosság előtt Berki Krisztián férjezett szerelme, Katona Renáta

szerelmi vallomás Katona Renáta férj Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián szerelméről, Katona Renátáról kiderült, hogy még férjnél van. A fiatal szépség kapott hideget-meleget a kommentelőktől. Így üzent azoknak, akik rossz szemmel nézik házasságából való kilépését.

Mazsi, azaz Katona Renáta az a nő, aki elrabolta Berki Krisztián szívét. A celeb állítása szerint még sosem volt ennyire szerelmes, mint most. Választottjáról azonban kiderült, hogy férjnél van.

Kelemen Annát szétszedték a kommentelők, amiért indulni akar a választásokonhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kelemen-annat-szetszedtek-a-kommentelok-amiert-kepviselokent-indul.htmlKelemen Anna képviselőként indul, ezt közösségi oldalán jelentette be. Követőit igencsak megosztotta a hír: kap hideget-meleget.TV + Sztárok--Férjes asszonyt szeret Berki Krisztián: Katona Renáta még házashttp://www.life.hu/sztarok/20180223-ferjes-asszonyt-szeret-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián életében először szerelmes, saját bevallása szerint. Választottjáról azonban kiderült, hogy másfél éve férjnél van... TV + Sztárok--Kisbabát vár Kulcsár Edina: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kisbabat-var-kulcsar-edina-foto.htmlKulcsár Edina valóban kisbabát vár, ő maga mesélte el a nem mindennapi történetet. TV + SztárokOrigoShane Tusup tanítványaival és munkával vigasztalódik Hosszú Katinkával való szakítása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-shane-tusup-tanitvanyaival-es-munkaval-vigasztalodik.htmlTanítványai körében ismét mosolyog Shane Tusup, aki a munkába temetkezik Hosszú Katinkával történt szakítása után. TV + Sztárok--Victoria Beckham segít Eva Longoriának a szülésnél http://www.life.hu/sztarok/20180217-victoria-beckham-segit-eva-longorianak-a-szulesnel.htmlVictoria Beckham és Eva Longoria legendás barátsága senki előtt sem titok. Most pedig az is kiderült, hogy az egykori Spice Girl segít majd barátnőjének a szülésnél.TV + Sztárok--Tornóczky Anita meglepő kijelentést tett: kasztrálná az állatkínzókathttp://www.life.hu/sztarok/20180217-tornoczky-anita-meglepo-kijelentest-tett-kasztralna-az-allatkinzokat.htmlTornóczky Anita keményen elmondta véleményét az állatkínózkról és a nemi erőszakot elkövetőkről: kasztráltatná az összeset.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.