Kate Middleton hennafestést kapott kézfejére Sunderlandben (Videó)

Kate Middleton henna Katalin hercegné Vilmos herceg tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middleton és Vilmos herceg a várandós hercegné gömbölyödő pocakja ellenére is rengeteg programon vesz részt. Most egy pillanatra azt hittük, megszegte a királyi család szabályait és tetováltatott, azonban csak egy hennafestés díszeleg kezén, a mű elkészültéről pedig videó is került fel a netre.

A királyi család szigorú szabályokat állít fel, amelyket tagjainak be is kell tartani. Egy pillanatra már azt hitték a szemfüles rajongók, hogy Katalin hercegné esetleg megszegte az egyiket, hiszen egy kis mintát fedeztek fel egyik kézfején. A történet valódi háttere azonban nem meg ilyen meghökkentő. Katalin ugyanis egyik útjuk során, Sunderlandben hennafestést készíttetett kézfejére, ami 1-2 héten belül lekopik -írja a news.com.

Apró kis minta díszíti Katalin hercegné kezét Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Ahogy korábban mi is megírtuk, a hercegné gömbölyödő pocakja ellenére igen aktív, egy híd avatásán is részt vettek férjével, Vilmos herceggel. Itt kapták lencsevégre kezén a kis mintával. A henna születéséről pedig videó is készült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.