Kelemen Annát szétszedték a kommentelők, amiért indulni akar a választásokon

képviselő komment kommentelők Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna képviselőként indul, ezt közösségi oldalán jelentette be. Követőit igencsak megosztotta a hír: kap hideget-meleget.

Az egykori Annácska nével elhíresült nyuszilány sokkolta a közvéleményt bejelentésével: képviselőként indul a választásokon.

Anna Facebook oldalán elszabadult a pokol: vannak, akik szerint jól teszi, hogy indul a választásokon, de többen vannak, akik kiborultak a hír hallatán és nyomdafestéket nem tűrően nyilvánították ki véleményüket.

"'Eleven Anna'......végre valaki, aki nem krumplit és lisztet osztogat.....de a gombába nem vagyok biztos!! - kedzte egy kommentelő.

Menyit fizetsz ha råd szavazok.Lehet termėszetben is.

Férjes asszonyt szeret Berki Krisztián: Katona Renáta még házashttp://www.life.hu/sztarok/20180223-ferjes-asszonyt-szeret-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián életében először szerelmes, saját bevallása szerint. Választottjáról azonban kiderült, hogy másfél éve férjnél van... TV + Sztárok--Kisbabát vár Kulcsár Edina: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kisbabat-var-kulcsar-edina-foto.htmlKulcsár Edina valóban kisbabát vár, ő maga mesélte el a nem mindennapi történetet. TV + SztárokOrigoShane Tusup tanítványaival és munkával vigasztalódik Hosszú Katinkával való szakítása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-shane-tusup-tanitvanyaival-es-munkaval-vigasztalodik.htmlTanítványai körében ismét mosolyog Shane Tusup, aki a munkába temetkezik Hosszú Katinkával történt szakítása után. TV + Sztárok--Vajna Timi majdnem balesetet szenvedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-vajna-timi-majdnem-balesetet-szenvedett-foto.htmlVajna Timi jelenleg Aspenben síel, ahol egy szellemekkel teli hotelben szállt meg és majdnem lezuhant egy hatalmas lépcsőről. TV + SztárokOrigoKelemen Anna megmutatta rajongása tárgyát, Jared Letóval közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-kelemen-anna-megmutatta-rajongasa-targyat.htmlKelemen Anna imádja a szép pasikat, közülük is Jared Letót, akiről ismét közös fotót posztolt.TV + SztárokOrigoLuxus Vasvári Vivien kitiltotta a gyerekeket az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-vasvari-vivien-kitiltotta-a-gyerekeket-az-eskuvojerol.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja elárulta, hogy saját gyerekein kívül egyetlen egy gyerek sem vehet részt az esküvőn, mert úgy nem lenne jó a buli.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.