Növényi Norbert bírósági ügyéről vallott: teljesen tönkrement anyagilag a sztár

Növényi Norbert adócsalás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Növényi Norbert sokaknak volt a példaképe, de egy kétes ügy miatt veszélybe került a megélhetése. Megvonták az olimpiai járadékát, elvitte a bank a házukat. Tönkrement anyagilag és évek óta megalázottságban él.

Növényi Norbert évek óta szinte csak a bíróságra jár, ugyanis egy cég ellen, amelynek ő reklámarca volt az adóhatóság névtelen feljelentés alapján kezdett el vizsgálódni. Ő is azok közé került, akiket nagy értékű adócsalással vádolnak. A sportolótól megvonták az olimpiai járadékát, elvesztették az otthonukat és évek óta megalázottságban él.

Növényi Norbert élete teljesen tönkrement Forrás: MTI/Illyés Tibor
39 évesen első gyermekét várja Rachel McAdamshttp://www.life.hu/sztarok/20180223-39-evesen-elso-gyermeket-varja-rachel-mcadams-terhes.htmlSajtóértesülések szerint első gyermekét várja a Szerelmünk lapjai sztárja, Rachel McAdams. A színésznő egyelőre nem reagált a híresztelésre. TV + Sztárok--Hajdú Péter szívesen megvizsgálná a 28 éves szűz színésznőt, Bálint Emeséthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-hajdu-peter-szivesen-megvizsgalna-a-28-eves-szuz-szinesznot-balint-emeset.htmlHajdú Péter vendége volt a 28 éves szűz színésznő, Bálint Emese, aki nemcsak azzal dicsekedett, hogy még soha nem volt senkivel intim kapcsolata, hanem azzal is, hogy mindene természetes: ezt Hajdú Péter szívesen megvizsgálná. TV + SztárokOrigoKibékülhet Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kibekulhet-egymassal-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlÚgy tűnik, még van remény arra, hogy kibéküljön egymással Cserpes Laura és Gyurta Dani. Az énekesnő kedvese után utazott a téli olimpiára. TV + Sztárok--Havas Henrik: amikor megvádoltak, a lányom sírt, a feleségem mérges volthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-havas-henrik-amikor-megvadoltak-a-lanyom-sirt-a-felesegem-merges-volt.htmlMegszólalt Havas Henrik, akit két hónapja nem láthattak a nézők a tévé képernyőjén. Elárulta, jól esik neki, hogy reggelente sokáig aludhat és élvezi a pihenést, ugyanakkor ma is tele van ötletekkel. TV + SztárokOrigoVajna Timi kifigurázta férjét és Andy asszisztensét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-vajna-timi-kifigurazta-ferjet-es-andy-asszisztenset-foto.htmlLe sem tagadhatná Vajna Timi, hogy még mindig nagyon fáj neki, hogy Andy asszisztensével ment a Story Gálára: kifigurázta a róluk készült képeket. TV + Sztárok--Férjes asszonyt szeret Berki Krisztián: Katona Renáta még házashttp://www.life.hu/sztarok/20180223-ferjes-asszonyt-szeret-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián életében először szerelmes, saját bevallása szerint. Választottjáról azonban kiderült, hogy másfél éve férjnél van... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.